Autor: Beta

Info
22.11.2022.
13:01
Preduzeće "Stadion" Subotica saopštilo je danas da i dalje traje istraga o medijskim navodima o nedavnom trovanju članova Vaterpolo kluba Spartak hlorom.
  • Rekla-kazala

    23.11.2022 12:31
    Znači, bazen je bio zatvoren i nahlorisan, ali su se ipak u to vreme održavala čak dva događaja?
    I dva ulaza su bila zatvorena- ali treći nije??? Šredingerov bazen- i zatvoren i nije zatvoren...
    A taj tehničar koji ih je sreo i "upozorio", nije našao za shodno da obavesti nadređene o neovlašćenom ulasku u prostorije? I nije našao za shodno da upozori ni nadređene, ni decu, o neminovnom trovanju hlorom? To mu je svakako radna, a sigurno i ljudska obaveza.
    Ovo saopštenje kompletno vređa inteligenciju.
  • Zemlja čudesa

    23.11.2022 08:32
    @Steva
    Interesantna je reč "mangupluk", osobina kojom se ponosimo. Reč je turskog porekla i označava odbeglu (podivljalu) stoku.
  • nepis

    22.11.2022 17:18
    Opet funkcionalno nepismeni komentatori: ne čitate napisano. Ili ne razumete napisano. Ili ste tendenciozni. Ili ste glupi.

    Bez da branim "Stadion" i ko god da su: ako je objekat ZATVOREN, onda znači da se u njega ne ulazi. A ako su organizatori ili treneri "našli način" da uđu u objekat onda, da - sami su krivi. Ili je možda kriva moja pokojna baba?
  • andrija

    22.11.2022 16:31
    Mozda da mu...
    Realista
    22.11.2022 • 13:22
    deFacto
    Znači deca "vaterpolisti" su provalili u službene prostorije, savladali odraslu osobu tehničara koji od pretrpljenih povreda napada nije imao snage da pozove policiju i kaže da su ga prebila neka deca?

    Ti realisto izdrzavas porodicu pametnom dosta....
  • sami su krivi

    22.11.2022 14:59
    Ko im je kriv kad hoće da treniraju baš VATERPOLO baš u BAZENU? Zašto nisu lepo otišli na livadu kao svi ostali vaterpolisti? Uh, kanda sam ja to pomešao sa nekim drugim "polom"... tamo gde su konji glavni, a "nadležni" misle da su svi građani konji kad daju ovakve izjave...

    Baš nešto mislim da je pored bazena stajao natpis: "Dezinfekcija u toku, ne ulazi!" Ne verujem ni da imaju takav natpis.
  • Steva

    22.11.2022 13:27
    putuj evropo
    Znači sami su krivi za to što im se dogodilo.Mangupluk,samovlašće i bezobrazluk su nam postali dominantne osobine,sa kojima se čak i ponosimo.
  • Realista

    22.11.2022 13:22
    deFacto
    Znači deca "vaterpolisti" su provalili u službene prostorije, savladali odraslu osobu tehničara koji od pretrpljenih povreda napada nije imao snage da pozove policiju i kaže da su ga prebila neka deca?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna