Autor: Tanjug

Info
24.11.2022.
11:57
Novinarka E. Džin Kerol, koja je ranije optužila bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa za silovanje, podnela je tužbu protiv njega u Njujorku.
  • Znaci

    25.11.2022 12:25
    Tako
    Jos jedan predsednik osumnjicen za silovanje novinarke!
    U svakom slucaju i ako cak jeste to istina, mnogo bolje mu je da je optuzen za silovanje u licnom izvodjenju, nego da je optuzen kao nalogodavac za silovanje novinarke, simpatizerke Demokratske stranke, recimo, ili njeno seksualno zlostavljanje na bilo koji nacin.
    Da li mozete zamisliti to ludilo u SAD kada bi se tamo desilo nesto slicno?
  • Vlada

    24.11.2022 12:44
    A to se sasvim slucajno dogodilo u trenutku kada je najavljena ponovna kandidatura Trampa za Predsednika. A u Informeru, Kuriru i ostalima, muk.
  • Мунгос

    24.11.2022 12:20
    Ова држава Њујорк је најзад почела да следи правне тековине Европске Уније:
    Када се јави неки проблем, тај се проблем успешно решава „изгласавањем“ новог закона. То је чаробна формула коју је успешно почела да користи и Република Србија.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna