Autor: Index.hr

Info
29.11.2022.
09:23
Drastičan porast cena energenata prisilio je Mađarsku na zatvaranje biblioteka, pozorišta, bazena i novih stadiona preko zime, javlja AFP.
  • @AV

    29.11.2022 16:55
    Kad nemaš onda si siromašan i nesposoban a kad imaš onda si bahat. Kako god okreneš ne valja. Ako na Zapadu štede ima da se sramimo što trošimo, ako tamo troše to je zato što su uspešni i pametni. Nikako da uhvatimo korak a zna se: "Kad se kralj smeje - svi se smeju; kad kralj plače - svi plaču. Nije mi drago razbacivanje za Novu godinu ali nije to niko ovde smislio.
  • Apsurdistan

    29.11.2022 09:39
    14.000 gledalaca ... ? Pih! Amater! Sada ćeš videti koliki ima MOJ populistički lider nacionalni stadion!!!
    I dok vi zatvarate taj mali pišljivi stadion- ma On će bre tek da počne da gradi Nacionalni stadion da svima pokaže koliko je Srbija jača od krize iako imamo najveću inflaciju u Evropi i to inflaciju koja je kod nas počela pre početka rata u Ukrajini zbog ovih, kažu Norvežani - loših VKV V.D. sa kupljenom diplomom upravljačkih kadrova. Ko li ih je samo postavio tu ?!
  • AV

    29.11.2022 09:33
    U NS-u ce biti novogodisnja rasveta, tako da kod nas se bahati

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna