Autor: Beta

Info
05.12.2022.
12:49
Zvaničnici EU navode da je važno da predsednik Srbije Aleksandar Vučić dođe na sutrašnji samit EU-Zapadni Balkan u Tirani.
  • zztop

    05.12.2022 15:34
    A jeste pripremili punjene lignje , ako niste neće vam aco doći...
  • Okrugli ćošak

    05.12.2022 14:26
    Danas se završava peting oko sastanka u Tirani, a sledi besana noć dal ću moći, dal neću. Zamišljam sve moguće pozicije ( i one nemoguće - za njih će Ana da me poduči), ali reč je reč. I dalje ću se boriti za srbiju. Moram, fali mi još orden narodnog heroja i titula Maršala.
  • andrija

    05.12.2022 14:08
    Jos malo pa ...
    igrama dolazi kraj jer od 2013 godine se krenulo sa povlacenjem drzavnosti na KiM prelazi,carina,civilna zastita,sudstvo... i sad naravno da sledece godine ocekuju jos potpis nekog srpskog predsednika.
    Naravno ima opciju jos AV ali to je rat ili Ruska baza...tako da u ovom pokeru smo izgubili a nista dobili nismo. Bili su Djindjic Kostunica Zivkovic Nikolic Tadic ali nijedan nije povukao drzavnost sa KiM ali neko je to omogucio i hteo ili ne naivno se upisao u istoriju.
    Kakva integracija Balkana mozda ona Turska pedeset i kusur godina samo sto nije usla u EU samo jos ovo da prihvatite...
  • OMG

    05.12.2022 13:52
    Pobogu, kako će Erasmus+ da zaustavi odliv mozgova??? Ovo je pisao neko ko pojma nema o čemu se radi. A i čitaće oni koji pojma nemaju, verovatno. Mislim na tu deklaraciju, ne na ovaj tekst. Samo fraze i demagogija!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna