Autor: FoNet

Info
05.12.2022.
21:55
Nemački kancelar Olaf Šolc poručio je da se mora sprečiti izazivanje novog Hladnog rata podelom sveta na blokove i zatražio je ulaganje napora u nova partnerstva.
  • hahahaaaa....

    06.12.2022 11:18
    o cemu ovaj !!?????
    neka ga neko obavesti da je rat odavno u toku....i da je odavno VRUC !!!!!!!!!!
  • V

    06.12.2022 00:19
    Bolje hladni nego topli rat.
    A dosad se Evropa sa Nemačkom na čelu baš i nije pokazala ko neko ko smiruje situaciju. Dobar procenat antiruskepropagande potiče odande
  • Zemlja čudesa

    05.12.2022 22:35
    Gomila velikih reči, i sve su laž. SAD pokušavaju da silom oružja izgrade hegemoniju nad celom planetom, a EU bi da se ukrca na taj brod bar kao "mali od palube". Šuplja priča o "mogućem napadu Rusije na saveznike" i zamena teza o tome kako "Rusija i Kina ugrožavaju multipolarni svet" pretpostavljaju negativni IQ kod čitalaca. Ako vas Rusija ikada napadne to neće biti tenkovima nego će vam isporučiti veći deo od 6.000 komada atomskih bombi koje poseduje. Što se tiče "sveta", on je trenutno unipolaran i o svemu odlučuje SAD prema svojim željama. Najlepši primer su "humanitarne" i "antiterorističke" intervencije SAD bez odobrenja UN. To što su Britanija, Izrael i EU klijentske države SAD ne čini svet multipolarnim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna