Autor: Euronews Srbija

Info
11.12.2022.
06:47
Elektronsko prijavljivanje parova za vantelesnu oplodnju reproduktivnim materijalom iz inostranstva počelo je preko portala eUprava.
  • Pera

    11.12.2022 09:04
    Ima donora samo pitajte
    Ta nacionalna banka reproduktivnog materijala nije nigde promovisana i normalno da nije prikupila uzorke. Ja bih prvi dao da znam da je potrebno kao što i dobrovoljno dajem krv. Postoji velika baza humanih ljudi među davaocima krvi a država to ne koristi već troši naše pare na uvoz jer se neko fino ugradio.
  • Wnj

    11.12.2022 08:57
    Da li se preko eUprave mogu prijaviti i parovi za redovan Vto tj sa svopstvenim reproduktivnim materijalom, a o trošku države ili kao i do sada trošimo dane i dane po čekaonicama za upute?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna