Autor: FoNet

Info
18.12.2022.
07:59
Španija je počela da ispituje mogućnost skraćenja radne nedelje, bez smanjenja plate, kao deo malog pilot-projekta, objavila je državna televizija RTVE, pozivajući se na Ministarstvo industrije.
  • DragCHE

    18.12.2022 10:42
    Ima prvorodjeni
    da dobije novi histericni napad, on hoce, da drugi, rade i nedeljom i praznikom, a on citav zivot da palamudi o radu, a da se sam nikad ne oproba, vec da iz fotelje, demagogise....
  • rale

    18.12.2022 08:52
    Zanimljiv eksperiment. Cilj je dokazati da li se nakon višedecenijskog ispiranja mozga i teranja radnika da veći deo života provedu sedeći u kancelarijama mogu malo stege opustiti, jer ceđenje suve drenovine izgleda više nema efekta. Ovako ako malo prošetaju u slobodno vreme do kafića ili restorana eto plusa u presipanju iz šupljeg u prazno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna