Autor: 021.rs

Info
21.12.2022.
17:09 > 17:10
Protest protiv novog Zakona o policiji održaće se u subotu, 24. decembra u Pionirskom parku, preko puta Narodne skupštine u Beogradu.
  • ako ne znate platite

    21.12.2022 21:28
    neku marketinsku agenciju
    Opozicija, udruzenja i sl. kao i obicno nemaju pojma da PREDSTAVE sta, kako i zasto, od mini-protesta za pesacke prelaze, parkice i zelene povrsine, preko NS/BG na vodi, mostova, puteva i rudnika do ovakvih zakona...totalni duduci.

    p.s. I osim protivljenja, nikako da izbunare (i objave) ciji su biometrijski sistemi, da nisu mozda kineski kao u Pakistanu, gde je posle pukla bruka posto su kinezi imali pristup svemu, od javnih kamera do baza dokumenata tj. imali sve duplirano u Kini
  • Ulica!!!!

    21.12.2022 21:03
    Ovo moze resiti samo ulica i protesti ! Ovaj zakon nema nigde u Evropi nece ga biti ni u Srbiji !
  • ili oni ili mi

    21.12.2022 20:06
    U Rusiji jeste diktatura, ali ništa nije bolje ni u SAD, EU, zemljama komonvelta, a sve se radi po ugledu na Kinu. Imformišite se malo kakve je zakone i uredbe uvela Kanada nedavno, ili recimo Novi Zeland pre neki dan.
    Identično kao u Kini tj. da policija može da razvaljuje vrata upada svakom u stan i da hapsi i odvodi bez ikakvog naloga suda, već se kao nalog smatra ono što aktuelni režim želi. Svaki građanin koji ne misli isto kao aktuelna vlast se proglašava za domaćeg teroristu. Po celom svetu se gazi po ustavima, po osnovnim ljudskim pravima, i sve podseća na Nemačku tridesetih godina prošlog veka.
  • Sve stručnjaci

    21.12.2022 19:51
    A pre poziva na protest, hoćete li konačno objaviti tekst spornih delova ovog predloga zakona i koje su razlike u odnosu na postojeći? Protiv čega da protestujemo kad niko ni ne zna o čemu se radi?
  • Svi

    21.12.2022 19:30
    Svi
    Svi na Ulice protiv ovog ZLA! Ovo se Mora hitno zaustaviti jer Planski su odabrali ovako mesec racunajuci na praznicne euforije! Od tog posla Vucicu nema nista jer niko nema vise te euforije zbog naglog siromastvo i opsteg nezadovoljstva! Oni nabavili Optemu da nas love mrezama i sokerima…jeste vi bre normalni?!!! Ulica,Ulica…eee tada sledi Prava i opravdana euforije!!!
  • Svi

    21.12.2022 19:29
    Svi
    Svi na Ulice protiv ovog ZLA! Ovo se Mora hitno zaustaviti jer Planski su odabrali ovako mesec racunajuci na praznicne euforije! Od tog posla Vucicu nema nista jer niko nema vise te euforije zbog naglog siromastvo i opsteg nezadovoljstva! Oni nabavili Optemu da nas love mrezama i sokerima…jeste vi bre normalni?!!! Ulica,Ulica…eee tada sledi Prava i opravdana euforije!!!
  • zgađen

    21.12.2022 19:00
    Srbi kasno kapiraju
    Pošto je svetsko prvenstvo u fudbalu završeno, možda če neko i doći na protest. Kad usvoje tu nakaradu od zakona, onda će svi da se češkaju po glavi.
  • Dule

    21.12.2022 18:41
    Ajmo svi na protest u subotu u 13h..Nece niko drugi da se bori za nas osim nas samih.
  • Pa-Pa-Paranoja

    21.12.2022 17:54
    "Protest organizuje organizacije "Rusi, Ukrajinci, Belorusi i Srbi zajedno protiv rata" i Grupa Oktobar."

    Udba našla način kako da ubije inicijativu :-)
  • Treba izaci na

    21.12.2022 17:51
    protest naravno
    I kada bi pretili da ce pucati u noge - ne treba se obazirati!
    Otezavajuci faktor je da oni ovaj zakon primenjuju i pre usvajanja, a njegova zloupotreba je otisla tako daleko da ukoliko bi uspeo da se realizuje san o procesuiranju optuzenih pred Medjunarodnim sudom u Hagu, to bi bila - afera veka!
  • Zeljkovic

    21.12.2022 17:19
    Zelkovic
    Podrska i vidimo se...ubrzo i NS ustaje!!! Sprovodite SNS Policijo ove zakone koje imamo koji bi vazili za sve i bice vise nego dovoljno!!! PODRSKA!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna