Autor: Beta

Info
04.01.2023.
06:58
Nevladina organizacija Forum za bezbednost i demokratiju saopštio je da, iako je Nacrt zakona o policiji povučen, Vlada Srbije nije nedvosmisleno odustala od nekih najspornijih rešenja.
  • /

    04.01.2023 09:36
    /
    'steta kredibilitetu vladi'
    pa srbija to nije imala od 2003 posle ubistva djindjica
  • M

    04.01.2023 09:13
    M
    No Pasaran!
  • H

    04.01.2023 08:19
    H
    Odustali su isto kao od Rio Tinta! Bukvalno sve zavisi od nas samih gradjana! Nema vise price i taktiziranja....ovo nikada nesme proci i sama pomisao ove SNS sekte na ovaj fasisticki zakon gradjane treba izvuci na ulice i blokirati celu drzavu!
  • To samo

    04.01.2023 07:45
    zavisi
    ...od pritisaka mocnih drzava i izvestaja njihovih ambasada iz Beograda.
    To zavisi od toga sta ce oni, za koje predsednik kaze da su strani agenti koji su prestonicu pretvorili u Kazablanku, referisati svojim vladama. Da li ce uz izvestaje o stanju ljudskih prava progonjenih gradjanki i gradjana i policijskih specijalnih iz Kine usavrsenih bezicnih nacina na koji se to izvodi, podvuci istrah od Havanskog sindroma i za njih licno i poseban strah za specijalni nacin manifestovanja digitalnih progona za njihove zene i cerke, kao i za sve strankijne i strance koji dolaze u ovu zemlju?
    U komentarima, u kojima se ocenjuju hosteli u Beogradu, moglo se procitati upozorenje za jedan da su gosce imale manifestacije neprijatnog digitalnog seksualnog uznemiravanja u toku nocu. Ko je to iz duboke drzave Srbije dozvolio da "naoruzanje" iscuri?
    Da li vrhovni komandant vojske, policije i drzavne bezbednosti zna nesto o ovakvim optuzbama?
  • xqt

    04.01.2023 07:25
    Neka bude borba neprestana
    Samo izuzetno naivni su mogli da poveruju da je nazadnjačka vlada odustala od zakona. Sekta ne pati od poštenja i nikada se neće promeniti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna