Autor: Dojče vele

Info
10.01.2023.
09:05
Državni vrh Srbije "izenanada je, jednog dana" rešio da je vreme za popravljanje odnosa sa Hrvatskom, dok su s druge strane odnosi Srbije i BiH na silaznoj putanji.
  • edu

    10.01.2023 21:06
    @Bojan
    Umesto da samo pljuckaš bezveze,bolje se zapitaj koji su razlozi toga.
    Oni su se borili da ostanu hriščani kada su Osmanlije vladale Bosnom i uvek su bili na braniku Srbije i Hrvatske, budući da je Bosna raskrnica sa jedne strane Zapada(Hrvatske) i sa druge strane Istoka(Srbije).
    Logično da će oni koji su skoro najviše žrtve dali da sačuvaju svoj identitet i SVOJU DRŽAVU biti oni koji će najviše to da cene. Slažem se da kod jednog broja Srba i Hrvata to prelazi u ekstreme,ali veruj mi da takvih uber nacionalista imaš i u samoj Hrvatskoj i u Srbiji. Naprimer, Dalmacija mnogo desničara tamo živi.
  • Bojan

    10.01.2023 12:05
    @Sremica

    Bosanci koji glumataju megasrbe i megahrvate su najgora bolest Srbije i Hrvatske.
  • Voldi

    10.01.2023 11:45
    I treba imati dobre odnose sa komšijama. Naročito sa onima na koje moramo da se ugledamo i pratimo njihov uspeh kao Evro integracijama i ulaskom u Šengen.
    Živeo bezgranični prostor u Evropi.
  • b

    10.01.2023 11:43
    @Sremica

    Zelim samo da kazem da Hrvati u RS imaju mnogo bolji status nego u Federaciji koja bi po zakonu trebala da bude njihova zajednica, u Banja Luci niko ne gleda ko je Hrvat ko je Srbin,Hrvati su u RS u politici,i Bosnjaci su dobrodosli zivi ih mnogo vise u RS nego Srba u Federaciji.
  • Sremica

    10.01.2023 10:35
    Pa normalno
    Koalicija Hrvata i Srba u BiH treba biti potpomognuta i iz Beograda i Zagreba.Nije to drzava so muslimana iz Bosne.
  • Dimnjacar

    10.01.2023 09:37
    "...da li je ta namera za popravljanjem odnosa iskrena ili nije." Vi zaboravljate o kojim srbijanskim politicarima se radi? Zasto bi sada namera bila neiskrena, ako je onda namera Karlovac, Karlobag, Virovitica, Ogulin, bila iskrena?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna