Autor: Tanjug

Info
18.01.2023.
12:12
U toku je prijava na javna nadmetanja za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u prvom i drugom krugu u više gradova i opština.
  • Mirjana

    21.01.2023 23:08
    Mangupi
    Mi pamtimo,kako su nasim pretcima otimali.Znamo i ko i kada i kako.Znamo i ko je to nase sada "posteno stekao",ali neka ne zaborave da i mi imamo decu,koja gl edaju kako se mi vec vise od 20 godina borimo ,da nesto povratimo, u n aturi,jer su nase porodicne kuce navodno neophodne nekom ministarstvu,nase zemljiste koje je bilo poljoprivredno pretvoreno u Sgradjevinsko i prodato moralno politickim podobnim,nasi pradedovski letljikovci pretvoreni u kafane za svadbe i sahrane...
  • NESRECA

    19.01.2023 05:56
    dno dna
    Jos jedan u nizu vasih nebuloznih poteza.Vise od 3o godina,ne vracate oduzetu zemlju,koja po restituciji,nije drzavna.Porodice,koje imaju pravo na vracanje zemlje svojih predaka,danas bukvalno nemaju od cega da zive,a vi uzimate pare ,dajuci u zakup nasu zemlju,i to ni manje ni vise,vec 30 godina.Cekate da mi,pravni naslednici,svi umremo,pa onda nema kome da se vrati zemlja.
  • Pionirska zakletva

    18.01.2023 14:56
    Ne restituciji, da izdavanju
    Država i dalje izdaje državnu zemlju a ne vraća uteto u natuaralnom obliku. Na vlasti su titoisti.
  • zztop

    18.01.2023 14:06
    Sutra u informeru naslov : brat precednika andrej nema ništa sa davanjem zemljišta u zakup ...
  • Dzoni

    18.01.2023 13:17
    Na 15god???
    Pa sto ga ne prodate, pardon izdate na 99god jer je prodaja drzavne zemlje zabranjena zakonom, ali izdavanje na 99 godina nije...ranije se izdavalo na 3 god ali ocigledno fali love u budzetu ili finansijeri vladajuce stranke zele svoj deo kolaca u opstinama...poljoprivreda je jako unosan biznis kadazemlju dobijes za tepsiju ribe...A sta cemo kada ne bude prihoda od zakupa zemljista narednih 15 god...postace mnogo tesno u opstinama i kancelarijama...sva rasprodaja i nedomacinsko upravljanje drzavom dolazi na naplatu...gladnih ce biti uskoro mnogo, ali samo opusteno, dok je vucka na tv-u, zadruge i sendvica vise od zivota ni ne zasluzujete

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna