Autor: N1

Info
18.01.2023.
16:43 > 16:46
Brajan Volš, suprug nestale Beograđanke Ane Volš, zvanično je optužen za njeno ubistvo. Ostaje u pritvoru bez mogućnosti kaucije. Tužioci ga terete da je raskomadao telo supruge i da ga se rešio.
  • V5

    19.01.2023 07:45
    Ne rade samo tu i tamo
    Truli zapad ima mnooogo bolju policiju nego ekonomski tigar.
  • BoeserWolf

    18.01.2023 18:03
    Amater. Umesto da je zenu ubedio da se dosele u Srbiju. Pored silnog guglanja, nije se setio da gugla kako srpska policija radi i koliko im treba da reše slucaj.
    Lik bi u najgorem slučaju imao bar 5 godina slobode dok ga ne optuže na 3 godine nošenja nanogice.

    Sreća u nesreći je da se desilo u zemlji koja ima policiju i pravosuđe, ako zena vec nije sa nama, makar ce biti neke pravde. Kod nas bi jos komentarisali u novinama da je sama kriva.
  • Steva

    18.01.2023 17:39
    ko traži veće izgubi iz vreće
    Dali opažate sličnost između ovog zločinačkog dela i onog koji se pre par godina dogodio u Beogradu kada je mlad čovek ,po zanimanju staklar, u svojoj radnji ubio svoga najboljeg prijatelja i kuma zbog novca koji je dugovao zelenašima.Zatim slučaj Gorana Džonića iz Moravca koji ubija svoga brata od tetke,njegovu ženu i ćerku,takođe zbog novca koji je trebao da vrati zajmodavcu.Dakle motiv ubistva je novac koji ljudima pomrači um i čovek ne razmišlja o posledicama. Čuvajmo se te zlokobne moći novca jer ako se ne kontrolišemo,doneće nam zlo.
  • Miko

    18.01.2023 17:14
    Sve je on googlao sem koliko robije i kakva kazna ga čeka !! Jadna žena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna