Autor: Beta, N1

Info
25.01.2023.
12:16
Novinar lista Frankfurter algemajne cajtung Mihael Martens ocenio je da ni Beograd ni Priština ne bi ostvarili napredak u procesu evropskih integracija sve i kada bi Srbija potpisala predlog za Kosovo
  • Б

    30.01.2023 23:21
    Ал га је оправио...
    Наратив, у који је толико уложено, пада, истина се пробија. Србија је мала земља с великим проблемима, ЕУ није решење ни за један од њих. Треба се погледати у огледало, радити на сопственим мањкавостима, одбацити лажну супериорност, наћи оно што нас спаја, не оно што нас дели, тражити најбоље људе, а не "наше", ма како се "ми" дефинисали.
    Без обзира на све што је Србија радила на Косову до 1999, с међународно правне стране "независно Косово" је огромна брљотина коју чак ни све земље ЕУ и НАТО не могу да прогутају, из својих сопствених интереса.
    ЕУ је под тоталном доминацијом САД. Инвестиције ће престати, Србија неће ући у ЕУ, потписали ми или не. Западни модел, где сви служе буквално шачици људи који стварно владају САД, престаје да буде атрактиван. Нема "великог тате" који ће све да среди. Свако ће морати да нађе свој пут, или га неће бити.
  • Biciklistkinja

    28.01.2023 17:15
    Shvatite
    Nemci nece da mi udjemo u EU, ostali bi bez besplatne radne snage!
  • Voja

    27.01.2023 11:08
    Fodovi
    Nikada nije bilo do članstva, već do fondova.Bez pristupnih fondova raspala bi se predimenzionirana priča državnih preduzeća u kratkom periodu.
  • Janko

    26.01.2023 11:44
    EU malo sutra
    Srbija neće skoro ući u EU neka narod pogleda istini u oči koga imaju od političara na vlasti koja mafija je u Srbiji kada će ovo ludilo prestati ovde su ljudi gladni i željni života i to normalnog života Pogledaj dom svoj Anđele
  • Autošovinista

    25.01.2023 21:03
    i Petosrbijanac
    Da li je ulazak u EU koristan ili ne je stvar za diskusiju, ali u vezi toga postoje neke nepobitne činjenice: Srbija je nezrela zemlja u političkom i ekonomskom smislu. Srpski političari su u stvari politikanti. Srpski biznismeni su u velikoj većini muljare. Državni aparat u Srbiji je uništen i postoji samo formalno. Većina naroda ne shvata situaciju u kojoj se država nalazi i ne vidi dalje od nosa. Kosovski mit nije osnova za modernu i uspešnu državu. Kad se sve ovo uzme u obzir jasno je da Srbija nije dobar kandidat ni za prijem u mesnu zajednicu.
  • andrija

    25.01.2023 20:13
    Nemam sta da...
    dodam na izjavu nemackog novinara jer sve ovo zamajavanje oko EU je pocelo sa SPS SRS SPO od vremena velikog NE Americkom ambasadoru Cimermanu i pocetak crne bajke bolje sutra za nas je zapoceo...a zavrsice se manje vise sa istim akterima iz tog vremena. Ko je na vreme pobegao napolje nije zazalio. Kakve investicije one dodju i odu a zbog tih subvencija Madjarska je 2010 bankrotirala cisto zludjivanje naroda. Partijski kadar od Kostunice Djindjica pa do ovih je raskantao em poljoprivredu em industriju.
    Ostao Telekom EPS Dunav Parking servis Cistoca kada to rasprodaju ima pecene patke da padaju sa neba ali malo sutra a koje to sutra...
    Nasi politicari su obecavali Dinkicu Djelicu ...cim dodju na vlast strpace ih u zatvor kad ono savetnici kao i Toni Bler pametnom .....
  • Za ovo

    25.01.2023 19:21
    Nema dokaza
    Velika Britanija je napustila EU iz straha da bi Srbija jednog dana mogla da bude punopravna clanica i da bi Srbi u velikom broju pozeleli da njoj pohrle!
    Kakva EU? Oni savrseno dobro znaju kako Srbi disu, disu i izdisu i isijavaju tu akumuliranu zastrasujucu u svetu nevidjenu losu nameru i negativnost!
  • Danke

    25.01.2023 19:12
    Cak i ako ima kiseonika u Srbiji on ce joj se oduzeti..
  • Saša

    25.01.2023 19:09
    @zebra
    Stvarno veruješ u to?
    Evo za tebe i mene, našu decu, šta misliš da bi bilo bolje?
  • Imre

    25.01.2023 18:52
    Hitler nije umro.
  • Tihi

    25.01.2023 17:58
    Kosovo nije paradajz pa da kako neki kažu "samo podpiši", "prodaj, uzmi šta možeš i idi dalje" kao na pijaci neke babe!! Šta će Izraelu Zapadna obala ili Golanska visoravan? Uzmeš kartu i ako znaš da gledaš videćeš, jer sa tom teritorijom bukvalno drže na nišanu celu Siriju i Arabijsko poluostrvo do Persijskog zaliva. Ako Kosov i Met postanu i formalno nezavisni, prestaje čak i formalno zamajavanje, NATO dovlači šta hoće tamo i ostatak Srbije živi na nišanu pod stalnom pretnjom a svaki privid suvereniteta i nezavisnoti nestaje. Srbija prestaje da postoji! Ovo je čin veleizdaje a ustav kaže šta je tu činiti, niko nema pravo da potpiše predaju ili otcepi deo teritorije. Sem ako ustav nije menjan a ja ne znam za to...
  • Zebra

    25.01.2023 17:29
    Srbija treba da izvuče korist od tog Kosova i da ga prizna. Da se podele rudna bogatstva i se napravi trgovinska unija sa zemljama oko nas. Uz malo pameti bi bili u dosta boljem položaju nego danas
  • Kerefeke

    25.01.2023 17:20
    Neće nas u eu, ne voledu nas, ucenju nas....
    A sta je sa ispunjenjem uslova za članstvo u eu? pravosuđe, slobode medija, korupcija, demokratska načela, sporne privatizacije...

    Zašto treba da se postigne sporazum oko kosova? Ne zbog drugih, nego zbog nas samih! Da konačno krenemo dalje! Spolja vide da našoj vladi rešenje situacije neodgovarajuće pa nas guraju: Hajde rešite to! Ni ovde ni na kosovu nema interesa za resenje zbog vadjenje novca iz iz budzeta i mutljavine.
  • Kerefeke

    25.01.2023 17:20
    Neće nas u eu, ne voledu nas, ucenju nas....
    A sta je sa ispunjenjem uslova za članstvo u eu? pravosuđe, slobode medija, korupcija, demokratska načela, sporne privatizacije...

    Zašto treba da se postigne sporazum oko kosova? Ne zbog drugih, nego zbog nas samih! Da konačno krenemo dalje! Spolja vide da našoj vladi rešenje situacije neodgovarajuće pa nas guraju: Hajde rešite to! Ni ovde ni na kosovu nema interesa za resenje zbog vadjenje novca iz iz budzeta i mutljavine.
  • milicica

    25.01.2023 17:19
    u al ste nam otkrili novu
    Planetu. Samo budale ne vide da nas EU nece , da nas rasparcava i zamajava. Postoji nesto sto novinar ne orkriva ili ne shvata da EU vise nece ni biti.Ratu Ukrajini ce je dokusuriti. Oruzje nije samo proizvodnja nego vecim delom kupovina, gomilanje koje debelo kosta a daje se i poklanja u neiuzvesnom ratu. Rusija nema izbora ili pšobeda ili propast. Mislite dfa EU ne stampa bezvredan novac, mislite da ce im gradjani cutati i pristati na da bogda imao pa nemao. Malo sutra. Nema EU za godinu ,dve i Srbija ne sme pristati na ucene i postati kolonija Zapada i bilo sta da uradi i bilo sta da da govnarima nece nas i pritiskace nas i unistavati jer smo kao narod govnari koji se saginju i cute a treba na mart i dizanje glave i onih i ovih i svih pa kud puklo da puklo. Dobro nam se ne pise zele nas UNISTITI.GLAVU GORE RECIMO NE AKO NAS TRECI NE UNISTI SVE A ISKRENO VREME JE.
  • lily

    25.01.2023 17:18
    "VB
    25.01.2023 • 15:26
    @Ahab
    Od 1996 sam na tom tvom idealizovanom Zapadu. Uošte nije tako kako govoriš. "

    sto se ne vratis? sto ste duze tamo, to vise kukate a niko se ne vraca. se bojite da ce neko da vam zauzme radno mesto ako se odseli iz srbije?
  • Vlajko

    25.01.2023 16:53
    Kome odgovara ulazak u EU?
    Samo obicnim ljudima na Kosovu i Srbiji. Kome ne odgovara? Ne odgovara zemljama EU jer im treba banana drzavica za jeftinu radnu snagu i ostale oblike eksploatacije. Ne odgovara nasoj mafiji na vlasti jer nece moci da rade sta hoce i vladaju doveka. Jasno je da necemo uci u EU nikada.
  • Geo-motika

    25.01.2023 16:05
    odavde do nigde
    Kako ne shvatate, niti nas vrh hoce da udjemo u EU, niti vrh EU hoce da mi udjemo tamo. I jedni i drugi hoce da mi ulazimo i ulazimo i tako bez vremenskog ogranicenja ulazimo. Da imamo pristup nekim fondovima, proces traje, da birokrate nesto kao rade, a pare se trosa.A zasto je tako, pa nije tesko zakluciti? E sada, nikome ne odgovara da se taj beskonacni proces obustavi, no ako se mora, birokrate iz EU ce povuci i taj potez.
  • VB

    25.01.2023 15:26
    @Ahab
    Od 1996 sam na tom tvom idealizovanom Zapadu. Uošte nije tako kako govoriš. Jedino je tačno da nam je izbor jako mali. Kad bi postojao ekonomski sistem i savez bar približno EU možda bi se mogli bolje pozicirati. Ovako ne znam.
  • Sinisa

    25.01.2023 14:50
    Koja je poenta ako nas ne primaju u EU? Oni su ovde pootvarali fabrike jeftine radne snage, naravno da nikad necemo biti deo EU, bas zbog toga. JEFTINA RADNA SNAGA.
  • Iznogoud

    25.01.2023 14:44
    Sta mi mislimo: da tako lako ponistimo decenije talozenja prostakluka, primitivizma i nazadnosti?
    Nikom ne treba ovakvo zatucano i prosto drustvo
  • Ahab

    25.01.2023 14:31
    Sve tačno.
    Krinke su popadale i došao je trenutak da krčmar obračuna šta je ko popio-i da bagru potera iz birtije napolje.
    Naravno da potpisivanje ne nudi ništa zauzvrat, a sve i da članstvo u EU čeka na leru-prvi bi preCednik "izminirao".
    EU je sistem, kakav god bio, ali je sistem. I pored svih manjkavosti, to je najbolja ekonomska zajednica država na planeti Zemlji. A u sistemu nema da ubijaš nekažnjeno, ne može da ti se klinac slika sa kriminalcima, da ti brat mafija naokolo, da ti ministri falsifikuju diplome, plagiraju doktorate, kupuju stanove na tuce, ili da im tetke šalju 1/4 mil. EUR na poklon i za sreću.
    Ne može član tvoje partije da ubije ženu na naplatnoj rampi i da ne odgovara zbog toga, na primer.
    I nije EU tu neprincipijelna ili nedosledna, jer od prvog dana početka pregovora jasno poziva na REFORME. To što se u ovom brlogu ništa reformisalo nije, što je u potpunosti zavladao kriminal, partokratija i primitivizam-za to nije kriva EU.
  • Rema

    25.01.2023 14:27
    @Smeško
    Nece nas primiti zbog vas podguznih muva/poltrona/poslusnika sa NE KRITICKIM STAVOM i INTEGRITETOM licnosti... ko bi primio narod sa takvim ljudima koji ljube slike i vole svoje vodje/autoritarce (Tito/Milosevic/Vucic/Putin...) vise od svoje dece?
  • Čika Pera

    25.01.2023 14:15
    Srbija mora da shvati da je EU. ne želi!
  • Map

    25.01.2023 14:11
    Pravosudje, korupcija na svim nivoima , lopovluk ,takove niko nece u EU a sve je to kod nas
  • Vucela

    25.01.2023 14:07
    I Kosovo i Vojvodina ce uci u EU pre Srbije.
  • Nimbus

    25.01.2023 14:06
    Znate sta mene najvise brine? Kad Vucic bude potpisao, onda ce botovi poceti da podrzavaju EU. Kako mi koji mislimo svojom glavom i inace podrzavamo ulazak u EU da se postavimo?
  • Jovan

    25.01.2023 14:03
    Ako vi necete u EU matore drtine, vasa deca hoce. E sad da li ce ici tamo kao punopravni gradjani ili na baustelu, izbor je vas.
  • /

    25.01.2023 13:56
    /
    ovakva drzava ne treba nikome.
    tek kada se dovedete u red, svrbi.
    pravite se blesavi. ni hrvatska nije odmah usla ni u eu ni u sengen.
  • Ma

    25.01.2023 13:50
    Da
    Ovi koji misle da su uslovi za ulazak u EU isti za sve kandidate i kako se tretira njihovo ispunjenje je mnogo naivan. Ako gledamo jedan od ulova za ulazak je rešenje svih granica sa susedima, to tome ni Hrvatska nikad ne bi ušla zbog spora sa Slovenijom, ni Rumunija, Mađarska i Bugarska, a bogami ni Grčka. U NATO i EU se prima onaj ko je od trenutne koristi za velike sile, tako su Rumunija, Bugarska i baltičke države ekspresno ušle u obe organizacije jer su geostrateški važne i predstavljaju tampon zonu prema Rusiji. A mogu odgovorno da tvrdim da standard, pravo na jezik i veroispovest u Bugarskoj i baltičkim državama nije bolji nego u Srbiji. Nemoj da ste naivni, oni bi sutra primili Kosovo u EU i NATO jer tamo imaju interes i vojne baze, a ne jer je Kosovo oaza slobode mišljenja, kretanja i svega onoga što Evropa kao promoviše kao uslove za ulazak.
  • Aleksej

    25.01.2023 13:47
    Xexe
    Hahah e ovo je konacno nesto sto je istina. :) Od 2000. na ovamo sve je bilo ajde uradite "to i to" da bi usli u EU. Mladic, Karadzic, Hag, gej parada, 2 gej parade, ova prava ona prava i nista. Jedino sto smo dobili je ukidanje viza. To postujem, sve ostalo su prazne price. 23 godine? Pa do sada smo mogli uci 5x da je bilo obostrane volje.

    NIKAD necemo uci u EU, sta god uradili, jednostavno ne zele nas tamo, zato vec nije jasno svima?
  • Marija... Ana

    25.01.2023 13:42
    Porez
    Da li ste platili za "cisti vazduh" ako niste brzo, trk, trcite usput glasajte. A otrovni gasovi cure, ma to je laz. "ja sam imun". Glupi narod
  • Smeško

    25.01.2023 13:34
    Jedva ste dočekali
    Ma, koja evropa, kad se raspada ko bure zastarelo,
    treći svetski rat je tu, a vi što bi na silu u tu evropu,
    i ako dobro znate da vas evropa nikad neće,
    nije to što je danas Vučić ili što je neki tamo Boris tadić bio,
    a zašto nisu onda Srbiju u evropskoj uniji hteli,
    razmislite?
    Bilo ko da je danas na vlasti,
    neće ući Srbija, a ni Vojvodina.
    Shvatate verski ratovi su protiv nas.
    Vi sami koji komentarišete mislite da ste pametni,
    lupetate glupostima i blamirate se,
    pustite školovanijima da kažu nešto,
    a ne ovi što teraju kera preko brega, Vučić pa Vučić,
    za razliku čovek se bori svim svojim srcem, za razliku od vas.
    Baš ne bi voleo da sam na njegovom mestu,
    a vi umesto da ga branite vi mu još više otežavate,
    u pitanju je država a ne ko je na vlast.
    Okupira će nam ovi neprijatelji i ovo što imamo danas.
  • Eh

    25.01.2023 13:33
    Šta raditi sad to je stvar procene i mogućih opcija može se pregovarati, trgovati... ali 2023 godine misliti da ćemo ikada ući u EU je potpuno odsustvo inteligencije.
    Nećemo ući nikad! to je aksiom.
  • Bačka Republika

    25.01.2023 13:30
    Here we go again!
    Dali je do prevoda ili ljudi stvarno neznaju da čitaju nije mi jasno. Niko nemože da uđe u EU a da nije usaglasio celokupan administrativni sistem sa EU, politiku kao i građanska i ljudska prava a koji su jasno definisani uslovi ka pridruživanju. Detaljni opisi se nalaze u svim poglavljima! To što je Srbija tokom 6 godina otvorila samo 2 poglavlja govori o Srbiji a ne o EU, kao što je Hrvatska tokom 6 godina otvorila i zatvorila sva poglavlja a napredak je kao i položaj očigledan. Sva ova poglavlja nisu uslovi koje nam neko nameće, već koriste razvoju opšteg dobra po svim civilizovanim normama u jednom Evropskom društvu.
    Pominjete Tursku, hoćemo da pričamo o njihovom diktatoru ili o položaju manjinskih i ljudskih prava u toj zemlji pa da vidimo zašto nemože da bude primljena? Na nama je pre svega proces uspostavljanja normalnog društva gde ne bi ni primetili ulazak u EU kad smo već na tom nivou a tako se i pristupa EU! Na žalost, da bi se to dogodilo potrebna je kompletna transformacija ovog društva, sistem je uništen, korupcija i neopotizam vladaju, organizovani kriminal i primitivizam su uočljivi na svako koraku. I zato ljudi odlaze i odlaziće! I Kosovo ima više šanse od nas, jer tamo znaju svi u kom pravcu žele da idu bez sumnjanja u svoju odluku na nacionalnom nivou. Možete samo da mrzite i lupate minuse, za nekoliko godina nas neće biti dovoljno ni za utakmicu, samo napred dobro vam ide.
  • Kole

    25.01.2023 13:27
    izdaja
    Lepo rece pokojni Amfilohije u intervjuu u januaru 2018 da je Vucic izdajnik ali narod je glasao za SNS.Da vidimo sta sada misle simpatizeri ove vlasti o ovom ultimatumu zapada.
  • Talac

    25.01.2023 13:25
    Slovenija, Hrvatska, Vojvodina pre samo 105 godina deo jednog prostora. I pre 34 takođe. A danas? Gde su Slovenija i Hrvatska a gde je Vojvodina? Zašto smo dozvolili da se toliko srozamo? Zbog priče o "istom narodu"?
  • Pera Doroslovacki

    25.01.2023 13:13
    3N
    Sta sad ?!
  • Ajme Nama

    25.01.2023 13:13
    Šta tu nije jasno, naravno da ne možemo još u EU kad ima još hiljdau stvari da uskladimo (pravosuđe, slobode medija, korupcija, demokratska načela itd.) Prvo da ličimo na normalnu zemlju, a onda se možemo nadati. Kome trebamo ovakvi, ni sami sebi.
  • Mp

    25.01.2023 13:10
    @Dušane Saviću, pravo je pitanje zašto nas ne žele za članicu EU!? I dodatno: Zašto naši mladi i stručni ljudi ne migriraju u Rusiju nego mahom u zemlje EU?
  • Deda

    25.01.2023 13:09
    Pa ovo znaju i vrapci na grani. Niti nas eu hoce, niti mi zelimo u eu (sem nekih podguznih muva).
    Upravo iz tog razloga ne treba da pristajemo na ucene eu. I zasto bi se mi uskladjivali sa njihovom politikom kad nas nece? Koju mi to obavezu imamo prema njima? Neka povuku investicije i uvedu nam vize. Ako nismo sposobni da prezivimo bez njihovih investicija ni ne treba da postojimo. Ovako nas kecaju kako im padne na pamet. I da nam uvedu vize i povuku investicije nije neki problem. Tu su Kinezi. Oni bi vrlo rado uskocili na mesto eu drzava sa svojim kapitalom. A mozda bi i trebali da pustimo Kineze. Pa neka svojom robom preplave eu
  • RV

    25.01.2023 13:08
    Civilizacija
    Jel moze samo Vojvodina u EU?
  • Kamiondžija

    25.01.2023 13:08
    Ma da....njemu su javili. Opet dnevna doza ispiranja mozga kako nas EU neće, a Rusija jedva čeka.
  • Ma sta kazes

    25.01.2023 13:07
    Dobro jutro Kolumbo.
  • Fela Kuti

    25.01.2023 13:04
    Niko od EU zvaničnika u ovom sporazumu nije ni obećao Srbiji prijem u uniju. Potpis se zahteva da bi se zadržao status quo u suprotnom dolazimo pod udar sankcija. Nećemo ući u EU ako se dogovor potpiše kao što nećemo vratiti Kosovo ako se ne potpiše možemo vratiti samo sankcije kao nekada. Decenije pogrešne politike dolaze na naplatu. Napravljeno je previše istorijskih promašaja u proteklom periodu kojima smo sebe doveli u veoma tešku situaciju. Propustili smo šansu za integraciju u normalan svet a možda to nikada nismo ni želeli. Sada smo sami, mali, osiromašeni bez mogućnosti da bilo šta odlučujemo niti biramo šta bi želeli. Prilike su propuštene, vozovi su prošli sada preostaje samo da uzmemo ono što je nametnuto. Cena pogrešnih izbora i loših procena nije mala o tome se trebalo misliti mnogo ranije.
  • Dusko

    25.01.2023 13:03
    Dušan Savić - pa kome treba jedna raspala korumpirana autokratska drzava gde rec vode primitivci? Ni Srbima ne treba, a kamoli EU. Sa ovakvom vladom Srbija je samo trojanski konj Rusije. I sa tim se EU njaka vec neko vreme, Orban i njemu slicni. Mnogo dubite kada je stvar veoma jasna, drzite se okamove britve. A nece ovde patriote u EU, kazu ne treba im, sve dok rodbina salje pare i papire odatle, valjda. Jos malo pa ce vise biti Srba u EU i US svakako, ko je budala da ostane ovde da pogine ovim nazovi politicarima za audi i vile na moru. Izolacije i ratove medju sirotinjom prizivaju samo oni sto nemaju sta da izgube ili ih briga za porodice. Takvima ne mozes verovati, to su nestabilni izrodi bez dugorocnog plana, samo daj sve sada pa ako treba i da se crkne.
  • neko

    25.01.2023 13:03
    jasno
    Ne potpisuje se sporazum da bi Srbija pristupila EU, nego zbog Kosova da postane član UN. Putuj Evropo, mi ćemo tavoriti u našem srednjevekovnom blatu, mi to tako volemo...
  • @Арсен Лупен

    25.01.2023 13:01
    Niko tebe ne ucenjuje vec Vucica, jer je obecao da ce pokloniti Kosovo Albancima za 10 godina. Polako nestaju oni koji ga drze na vlasti i dovozljavaju mu da vara na izborima.
  • Moreeeee!

    25.01.2023 12:52
    Naravno, niko nece licemerne svadjalice u svom drustvu!
  • Branko

    25.01.2023 12:50
    Ta nemojte kasti
    "Zapad tako ne funkcioniše"?

    Videli smo kako su otišli iz Rusije, po komandi!
  • Dejan

    25.01.2023 12:47
    Srb
    To je valjda svakome vec jasno, Horgos 1 granicki prelaz sve govori, jos ga i dogradjuju da povecaju kapacitet. Ovo sto srbistan nece biti u EU,to odgovara domacim klosarima, tzv. bankarima, trgovcima,politicarima !
  • Dušan Savić

    25.01.2023 12:46
    Jednostavno nas ne žele, nije bitno ni Kosovo, ni šta uradimo . Jendostavno nas ne žele u EU. Isto kao i Tursku koja je 50 godina kandidat.

    E sada dolazimo do drugog pitanja , što onda da slušamo ucene :D
  • Арсен Лупен

    25.01.2023 12:46
    ...
    Кога више заболе за евро интеграције?! Да ли сте нормални?
    Заболе ме иза Русе и за евроазијску унију..
  • Vojvodjanin

    25.01.2023 12:44
    Čitajte dobro i upijajte svaku reč vi koji ste pisali juče da ovaj potpiše.
  • ???

    25.01.2023 12:43
    Može jedino ako nam daju puno članstvo i šengen, a ne svakako ponižavanje na granicama...
  • Liman

    25.01.2023 12:39
    Pa dobro sto bi uopste onda i potpisivali bilo sta..
  • Biljana

    25.01.2023 12:36
    Ne samo novinar
    Javna je tajna da nećemo ući u EU. To je eksplicitno rečeno već zilion puta. Mutika Angela je to naglasila posle ulaska Kroacije da niko neće ući još dugo vremena. Samo što ljudi imaju memoriju pileta, pa brzo zaborave. Pre će se EU raspasti nego što se Srbija priključiti brodu koji tone.
    Prema tome Srbijo, zasuci rukave i vredno radi i okreni su drugima koji te ne vređaju i ucenjuju.
  • Plaćač poreza

    25.01.2023 12:34
    Srbija je ušla u Albania open.
  • Hm

    25.01.2023 12:31
    Glavno pitanje je: da li će cena kvadrata pasti ili povećati kada (a ne ako) sankcije Rusiji obuhvate i Srbiju.
  • Ne znate

    25.01.2023 12:30
    Ne znate
    Isto ovo sam rekao prvi put kad sam video vest o predlogu.

    "" Komentarišući tvrdnje da odbijanje da se sporazum potpiše može da natera investitore da se povuku sa srpskog tržišta ili da više ne dolaze, Martens je rekao da "Zapad tako ne funkcioniše". ""


    Tako je. Ne ide to tako kako AV i ostali kazu.
    Ne znate.
  • rale

    25.01.2023 12:27
    Svako ima pravo na svoje mišljenje. Nema ni EU neke koristi da ima jednu veliku rupčagu usred svoje teritorije oko koje treba da održava granice i da stalno misli hoće li neki novi problem da nastane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna