Autor: Nova.rs

Info
30.01.2023.
07:55
Situacija u kojoj se Srbija našla, ukoliko je tačno ono što je Aleksandar Vučić rekao nakon posete međunarodne "petorke" koja mu je donela predlog za Kosovo, jeste jedna velika nacionalna sramota.
  • zztop

    31.01.2023 07:21
    Mene zanima šta li će pomfritije reći na sve ovo i oće li udelit blagoslov vučiću da izvrši sve šta se od njega traži...
  • ILIJA BOSNIĆ

    30.01.2023 18:00
    KONTRAMERE
    -Proglasiti okupaciju
    -Podnesti tužbu za štete od bombardovanja
    -Tražiti odšetu za štete u 2.Svetskom ratu-više zemalja
    -Dati Rusiji vojnu bazu
    -Proglasiti bankrot
    -Razvijati domaću prizvodnju
    -Jačati razmenu sa Turskom,Kinom i dr.prijateljskim zemljama
  • Sada sve zaustaviti

    30.01.2023 13:57
    reci NE francuskom papiru
    Treba reci NE i jasno da vidimo na cemu smo sa EU i sa njihovim investicijama? Bolje zaustaviti sve sada dok u njihovim fabrikama za motanje kablova ima 70.000 zaposlenih, nego sad dati Kosovo pa za deceniju kada bi bilo 700.000 zaposlenih u takvim fabrikama, a postave nam isti ultimatum za Vojvodinu, Sandzak, Republiku Srpsku. NE za Francuski papir u ovom slucaju (i reakcija EU na nase Ne) je provera treba li nastaviti investirati u fabrike za motanje kablova ili orijentisati privredu Srbije u drugom pravcu.
  • Sabahudin

    30.01.2023 11:08
    Omerović
    Živeo Predsednik Aleksandar Vučić!!!
  • Silni

    30.01.2023 11:07
    Da li ste vi svesni da latini ne biraju sretstva da dodju do cilja.Ko misli da je Kosovo resenje njihovi bolesni umova taj je lud,mnogo se gore krije iza toga,zato ni cent od teritorije.Ziveli smo mi i u vreme gladi,idi te iz gradova obnavljaj je stara ognjista dok je vreme.
  • g pen

    30.01.2023 11:04
    Sta ocekivati od bosanca, pa to nije njegova zemlja a lako je tudje prodavati.
  • Tt

    30.01.2023 10:59
    Tt
    Vučić mora da se uhapsi jer je javno putem njegovih medija obmanjivao deo gradjana o nekom povratku na Kosovo koje je odavno samostalna država i time obezbedjivao deo sigurnih glasova i ko zna šta još?! O sramoti…odavno mi to nemamo još od 99 da je imamo nebi dozvolili 30 godina jedni te istim da nas kažu kradu obmanjuju!!! Isto se i Dačić mora uhapsiti i time zauvek ih očistiti sa političke scene kao i njihove stranke!!!
  • Anaksimandar

    30.01.2023 10:00
    Don't bulshit a bulshiter
    Lično su ga ucenili dokazima o njegovim koruptivnim radnjama, poslovima brata, oca i sina, njegovog svetog pljačkaškog trojstva.

    Verovatno i nagoveštavanjem da bi mogli da puste u javnost svoja saznanja o pozadini ubistava Olivera Ivanovića i Vladimira Cvijana, ulozi službe, njegovih bliskih saradnika i izvšiocima, a naročito trouglu odnosa Andrej-Zvonko - Milan...

    U nemogućnosti da objasni biračkom telu te neprijatne okolnosti, predstavlja gabulu kao nacionalnu pretnju vitalnim interesima opstanka
  • Svetozar

    30.01.2023 09:32
    Hoćemo li i dalje da se pravimo blesavi ili smo stvarno blesavi? Nema šanse i nema osnova da nam uvedu sankcije?! Ljudi, jel ste vi svesni da je u toku poluotvoren sukob između Rusije i kompletnog zapada sa tendencijom da postane i otvoren? Jel vi očekujete da će zapad na nastavi da toleriše jednu Srbijicu u sred Balkana da se pravi da ide ka Evropi, ali sa Rusijom da otvoreno koketira preko kosovskog pitanja i uz energetsku zavisnost? Odgovor zapada je jednostavan: hoćete sa Rusijom? OK, onda bujrum, pa da vidimo kako ćete proći.
    Nema tu više filozofije, pitanje je jednostavno, takav mora da bude i odgovor.
  • Vladimir

    30.01.2023 09:12
    Protiv ulaska u EU je 86% građana Srbije ako je cena za to izdaja Kosova .Onih 14% koji su za ulazak su nesrbi i ovi sa vlasti.
  • xx

    30.01.2023 09:00
    Pa prodao je već neiskopan i litijum i zlato... Kakvo Kosovo, to je odavno prodato. Jer glasaju ovi što se isto prodaju i kad dođe strani gazda Turčin i Arapin i Švaba, nema dalje prodaje.
  • Analiticar

    30.01.2023 08:54
    Cinjenica je da zapad ima dil sa Vucicem da mic po mic prizna Kosovo i on to radi savrseno deset godina i za nekoliko meseci ce da finalizira.Ali vrh ce biti kad krenu po gradovima na trgove da izlaze iz stotina autobusa bivsi radikali da podrzavaju Vucica u priznavanju nezavisnog Kosova
  • 9

    30.01.2023 08:49
    Ne brini brale
    Za ekonomiju se već pobrinila njegova bagra , da
    narod radi ali ima najmanje plate i najveće cene
    u čitavoj Evropi. U-građevinska škola od zemara
    je najbolje posećena i standardi su poštovaniji od
    bilo koje norme normalnog sveta tako da ne brini
    za ekonomiju , a k'o što su prodali Bosnu tako će
    prodati i Kosmet koji nikada i nije bio 100% srpski .
    Ide im to nego se brinem kada je Vojvodina na
    redu , ni ona nikad nije bila njina , a već su počeli
    da je prodaju Arapima.
  • Laloš

    30.01.2023 08:45
    Samo da stave ključ u sve firme koje poseduju kao što su uradili u malo većoj Rusiji i povuku sve investicije i pomoć srpska privreda bi manje više nestala. Tj. nekih 70% privrede. Za to im ne treba savet bezbednosti i trange frange.... Još da začine sa uvođenjem viza za Šengen zemlje i kada bi se i Ameri priključili sankcije 91. bi izgledale za ovo kao Diznilend.
  • aleksa

    30.01.2023 08:38
    joj
    Dosta više o Kosovu, 35 godina se gušim u toj temi, 35 godina, dokle više, dokle više o ovome, ništa nam ne odgovara, sa ničim se ne slažemo, ali Kosovo je IZGUBLJENO i TAČKA, ako nije tako hajde pokupite se tamo i radite i živite i borite se na ulici sa policijom, nemojte ovde da laprdate šta je sramota ili ne, šta je prihvatljivo ili ne, doživeo sam bombardovanje, ratove, sankcije, inflacije, dosta mi je više, samo a se ovo REŠI već jednom, hoći normalno da živim, neću da budem zatvoren u Srbiji i izolovan od celog sveta, ne živim na Marsu već u Evropi, neću da budemo enklava iz koje kada izađem u Hrvatsku, Mađarsku ili Sloveniju, kao da sam na drugi svet otišao, dajte bre ljudi ako mislite da neki plan, odluka ili bilo šta ne valja oko Kosova, ajde brate mili kofer u ruke i idete tamo ako smatrate da nije izgubljeno i da je naše i odande se borite, dosta više.
  • Nana

    30.01.2023 08:36
    sve se zna
    Vučić je lažov.
  • rale

    30.01.2023 08:33
    Ja stvarno ne vidim kome je u interesu da Kosovo ostane Balkanska Palestina gde će i narednih nekoliko decenija stalno da nastaju tenzije, sukobi i da se ide do ivice rata? Verovatno samo raznoraznim političarima, pravnicima i ostalim budžetlijama koji žive na prosipanju prazne slame. Zapad traži da se postavi vlast i sa jedne i sa druge strane koja će da održava mir i stabilnost i za to nudi nagrade. Ništa čudno ni revolucionarno...
  • Ns

    30.01.2023 08:18
    E moji profesori
    Zar je bitno što mi ništa ne znamo jer On zna,a i ko smo mi da bi trebali da znamo? On zna šta je najbolje za nas, On nosi sve naše probleme na svojim ledjima i On će preuzeti odgovornost za nas i potpisati, samo ga posmatrajte... ili preduzmite nešto!
  • Impotentna nacija

    30.01.2023 08:08
    Mislim da je poduži spisak šta su kradikali sve uradili za 10 godina da je nacionalna sramota, ali ne zbog njih kakvi su- već je nacionalna sramota kako svi mi ostali ćutimo ili nalazimo razna opravdanja da se ne zauzmemo za budućnost naše dece i naše nacije.
    To je sramota!
  • Kada zine- laže!

    30.01.2023 08:05
    Boban Stojanović.
    "Vučićevo obraćanje javnosti, kada je saopštio šta nas sve čeka ukoliko taj predlog ne prihvatimo, nazvao je predstavom za javnost ali je doživeo i kao pretnju, dodajući da nije siguran u istinitost svega onoga što je predsednik Srbije tada rekao."

    Ja vam to govorim sve vreme ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna