Autor: Beta

Info
01.02.2023.
11:01
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je njegova obaveza da poštuje Skupštinu Srbije i da će u četvrtak na sednici o Kosovu odgovarati svim poslanicima.
  • Da...da

    01.02.2023 14:37
    Dolazi cirkus...
  • Jova

    01.02.2023 14:10
    Tvoja je obaveza da ne priznas Kosovo..Ali mislim da si ti to vec dogovorio.
  • Ne damo svetinje

    01.02.2023 13:55
    Svaka tačka Fra-Nem papira je potpis za pristanak na državnost Kosova. Samo jednu tačku Srbija da potpiše, a 9 da odbaci, Anglosaksonci će tu jednu tačku da eksploatišu do iznemoglosti, u narednim pritiscima, svojim medijima. Trubiće na sve strane da je potpisom te jedne tačke Srbija priznala Kosovo. Iskoristiće Anglosaksonci tu tačku da na odškrinuta vrata ubace svoju nogu, a onda će u našu kuću da nam uvezu Tenk. I tačka 7 koja se odnosi na SPC i manastire, je tako sročena da ako je Srbija potpiše, Srpske crkve i manastiri će preći u ruke Kosova, isto ono što je hteo Milo Đukanović da otme crkve u Crnoj Gori. U tom članu 7 kaže da će "strane" da "formalizuju status SPC" ???? Od kada je to Kosovo postala "strana"? I od kad to Kosovo treba da formalizuje status SPC koja postoji 800 god, a lažno tzv.Kosovo postoji u njihovim Prištinskim glavama možda 16 god ? Znači neko lažan od 16 god postojanja, da formalizuje status nekom ko postoji 800 god ?! NE ultimatumu, ništa ne potpisati, Franc-Nem papir je pun klopki koje nam nepovratno štete! Držati se ustava Srbije ! Ne damo svetinje !!
  • misko

    01.02.2023 12:28
    sada se pise istorija
    mi znamo ko si, ali neka znaju i generacije koje dolaze.
  • Analiticar

    01.02.2023 12:26
    Tvoja obaveza je da das ostavku Vucicu ako nameravas da prihvatis nezavisnost Kosova jer si na vlast dosao tako sto si obecavao da ce Kosovo ostati u okviru Srbije
  • Samo pitam

    01.02.2023 11:45
    Obaveza ista kao i sve prethodne godine dok ste neustavno pregovarali sa pozicije predsednika tokom kog perioda niste konsultovali Skupštinu niti izvestili o čemu ste pregovarali, šta ste prihvatili i šta ste odbili ... ?
  • Šta kaže struka 2

    01.02.2023 11:43
    Šta je narcisoidni poremećaj ličnosti?

    Narcisoidni poremećaj ličnosti karakteriše uvećano osećanje samouvažavanja i jedinstvenosti („zaljubljenost u samog sebe“). Vrednost sopstvene ličnosti se nerealno naglašava uz izraženu egocentričnost. Često fantaziraju o neograničenom uspehu, velikim sposobnostima, superiornosti, lepoti, inteligenciji, velikoj moći ili idealizovanoj ljubavi. Cilj i funkcija ovih fantazija je da popuni i zameni realnost kao i ambicije koje se ne mogu ostvariti.

    Osobe sa narcisoidnim poremećajem ličnosti stalno traže pohvale, divljenje i pažnju. Preokupirane su utiskom koji ostavljaju na okolinu. Veruju da su jedinstveni i specijalni i da njihovi problemi mogu biti shvaćeni samo od strane drugih specijalnih osoba „visokog statusa“. Veću pažnju obraćaju na formu nego na suštinu. Često je prisutna i nesposobnost empatije i na kritiku drugih reaguju hladnoćom, indiferentnošću ali i sržbom.
  • Šta kaže struka

    01.02.2023 11:42
    Simptomi narcisoidnog poremećaja ličnosti

    Ovaj poremećaj se prepoznaje po najmanje pet sledećih simptoma:

    - preteran osećaj samoživosti (npr. preteruju kad pričaju o svojim dostignućima i očekuju priznanja iako ih nisu zaslužili)
    - preokupacija fantazijama bezgraničnog uspeha, moći, briljantnosti, lepote ili idealne ljubavi
    - veruju da je su „posebni“ i da ih mogu razumeti samo oni koji su mu slični, tj. ljudi koji mahom imaju visok status u društvu
    - zahtevaju od drugih da im se prekomerno dive
    - narcis uvek smatra da ima pravo na nešto (oni očekuju od drugih da se ovi automatski slažu s njihovim željama)
    - sebično iskorišćavanje drugih sa ciljem postizanja svojih vlastitih ciljeva
    - nedostatak empatije (nisu voljni ili sposobni da prepoznaju potrebe i osjećanja drugih ljudi)
    - često zavide drugima i veruju da drugi zavide njima
    - pokazuju arogantno, nadmeno ponašanje i stav

    https://www.psihocentrala.com/poremecaji/poremecaji-licnosti/narcisoidni-poremecaj-licnosti/
  • Zaključak

    01.02.2023 11:38
    ""Oni su rekli, ili najveći deo njih bar: Mi nismo zainteresovani, mi hoćemo Skupštinu, hoćemo sebe da prikažemo, hoćemo političku pobedu, nismo baš toliko zainteresovani za Kosovo i Metohiju", rekao je Vučić.
    Naveo je da je njegova obaveza da poštuje Skupštinu Srbije."

    To NIJE poštovanje Skupštine. To nije poštovanje Narodnih poslanika. To nije poštovanje glasova naroda.
    Ovo je siledžijstvo koje sve vreme demonstriraš i namećeš kao normalan način komunikacije u Srbiji.
  • Pedja

    01.02.2023 11:28
    Baron Minhauzen
    Kakav divan čovek, poštuje ustavne i zakonske obaveze. Rasplakao sam se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna