Autor: RTS

Info
06.02.2023.
10:59 > 13:58
Dvadesettrogodišnji M. P. iz sela Trešnjevica kod Paraćina uhapšen je zbog sumnje da je ubio partnerku svog oca, a potom pokušao da ubije i oca.
  • Zemlja čudesa

    06.02.2023 14:17
    Čari roditeljstva
    Možda rešenje leži u vasektomiji?
  • Gimme Shelter

    06.02.2023 13:05
    Skolovani prevarant
    Roditelji ne dozvoljavaju svojoj deci da odrastu i preuzmu odgovornost za sebe i svoj život i umesto da ih vaspitavaju da rade,uče,stvaraju,kažu dobar dan i ukazu postovanje i radost kada nekoga sretnu u liftu ili na ulici,roditelji ih štede od rada,učenja,obaveza koje im u stvari samo mogu koristiti i stvoriti od njih radne,vredne gradjane,dobre Hrišćane.
    Država šalje potpuno iskrivljenu sliku o uspehu i pravim vrednostima,puštajući na Pinku i Hepi tv rialiti sa gadostima,grubostima,tučama,psovkama,vredjanjima,neradom i time formira od mladih građana neradnike,parazite i evo na ovom primeru se vidi-ocoubice.
    Za ovo strasno ubistvo je kriva drzava i vladajuća partija SNS kojoj odgovara haos u drzavi sbog ostanka na vlasti,pljacke i svojih licnih interesa jer ništa ne cine da decu i omladinu vaspitaju pozitivno i pristojno.
  • Banderaš

    06.02.2023 11:11
    Hrišćanski nema šta
  • EvoOvako

    06.02.2023 11:07
    Pa, da je najgori
    Otac ti je. Okreni si i idi od roditelja, ako ne možeš sa njima. Ali ne dižu tuku na njih, a ni na druge.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna