Autor: Beta

Info
11.03.2023.
15:05
Profesor beogradskog Fakulteta političkih nauka (FPN) Čedomir Čupić ocenio je danas da je ubistvo premijera Zorana Đinđića "zaustavilo Srbiju na putu ka demokratizaciji i modernizaciji".
  • It wasn't me

    11.03.2023 19:04
    It was Mick Jagger
    ... I shouted out who killed the Kennedies
    Well, after all, it was you and me
    Let me please introduce myself, I'm a man of wealth and taste...
  • Da je neki vrli

    11.03.2023 16:56
    demokrat bio, i nije!
    Đinđić je isto bio srpski nacionalista, a dokaza za ovu tvrdju je mnogo na YT u. Meni je jedan u pamcenju iz 1994' u nekoj emisiji gostuju on i Slavko Perovic vodja CG Liberala, di mu Đinđić uporno pokusava objasnit kako CG treba ostati u zajednici sa Srbijom jer je to za njega isti bratski narod. Samo je s druge strane sjedio covjek od formata pa mu nagovaranje nije proslo. A buducnost je to i potvrdila. Tako jedan demokratski politicar ne nastupa. Ili onaj skup nakon Oluje na Trgu Republike u Beogradu di on Kostunica i ekipa drze domoljubne govore a Kostunica otvorenu metu crta na celo nesrbima koji po snjemu slave pad te fantomske paradrzave iza zidova NB blokova, i ne samo iza zidova, vec i ispred paleci vatromet i petarde. Ovo je samo mali dio, ali ako je on za vas mesija, kako onda da ga je podrzavalo 10% gradjana Srbije, a vjerojatno i manje etnickih Srba ?
  • Ns

    11.03.2023 15:41
    Profesor profesorski.
    Bravo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna