Autor: Beta

Info
12.03.2023.
18:10
Bivši predsednik Srbije i Demokratske stranke (DS) Boris Tadić ocenio je da se u Srbiji falsifikuje političko mišljenje Zorana Đinđića, pre dve decenije ubijenog u atentatu u Beogradu.
  • Sabahudin

    13.03.2023 09:25
    Omerović
    Ako su Đinđićeve ideje realizovali njegovi kompanjoni, npr. Tadić, sve je jasno kao dan...
  • Marko

    13.03.2023 07:54
    Poltikantska bratija
    Politicki nekrofili i lesinari svi redom, skupljaju jeftine politicke poene na preminulom bivsem premijeru, koji bi ih sve pocistio da je poziveo.
  • Zemlja čudesa

    12.03.2023 19:59
    Sindrom Isusa
    Da li bi postojalo hrišćanstvo da Rimljani nisu prikucali Isusa na krst i napravili od njega mučenika koji je umro za svoju veru? Da li bi Isus ostao jedan od hiljada anonimnih proroka koji su u to vreme lunjali Bliskim Istokom i ubeđivali ljude da ih slede, usput se žicajući neku klopu? Šta li bi ostalo od legende da je Đinđić poživeo još 10 godina?
  • Zd-ns

    12.03.2023 18:53
    DS izdajnici
    Neznas vise Tadicu sta da radis od dosade, samo uzalud pises, sve si odavno rekao i niko ti vise neveruje. Cak i Ruzica Zoranova supruga je dala neki tekst u kojem navodi da ste brzo zaboravili Zoranove planove. I on je hteo Kosovo da sacuva ali vi ste odmah nakon njegove smrti borili se ko ce na koju funkciju i niste se bas mnogo potrudili za Kosovo ni ti ni Jeremic. Niste mu bili ni ulicu dali - to je fokaz koliko ste ga postovali, vec je to ova vlast ucinila koju na zalost stalno pljujete ali vam ne vredi. Shvati vec jednom, narod te jednostavno ne zeli, ni tebe ni tebi slicne. Kako za vasih 12 godina vladavine, Kosovo se proglasi nezavisnim,pobegoste ti Jeremic u Rumuniju, EU nas neprimi u clanstvo, a 5.oktobra 2000.g. svasta ste obecali a ti bi sad sve resio samo da Vucic ode sa vlasti. Naravno ima i on gresaka ali takvih sta ste vi uradili za ovu zemlju,neponovilo se.
  • /

    12.03.2023 18:48
    /
    ti si kljucna licnost 6 oktobra.
    ubili su ga oni koji su stajali pored kovcega
  • Milomir

    12.03.2023 18:45
    CUVAR DELA
    Apsolutno tacno, da nije bilo njega, BND dousnika i saradnika, nikada ne bi bilo onakve pljacke drzavne imovine pod pojmom "privatizacija", kriminalci ne bi mogli da udju u sve strukture drzave, niti bi imali nato kancelariju u generalstabu. Kao i mnoge druge stvari poput hapsenja i isporucivanja u Hag, blejanjea zvanog evropska unija i slisno. A uz njega se proslepovao sav talog tadasnje Srbije i Crne Gore, a u ambasadore su isli Protici, Pesicke, Borke< Hrustanovicke i slicni. A posto nije bilo lustracije nego je pravio dil sa svima tadasnjim i bivsim, posle su nam se desili vulini, vucici,dacici, dinkici, draskovici, gasici, sline, Borko, Toma stiropor, tadici i ostali iz plejade danasnjih.
  • Pa-Pa-Paranoja

    12.03.2023 18:40
    Jeste!
    A ti si vratio u život SPS, kompromitovao DS, pomogao nastanak SNS-a, raspisao pre vremena i izgubio dobijene izbore od Tome dr Grobara (!!!) a onda lično doprineo rasturanju DS-a.
    Kada ovako posložim - svašta mi pada na pamet!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna