Autor: Beta

Info
22.03.2023.
09:25
Podaci govore da su četiri od šest saobraćajnih nezgoda u kojima su poginuli vozači putničkih vozila, posledica neprilagođene brzine.
  • Zemlja čudesa

    24.03.2023 00:37
    Kolika je "prilagođena brzina"? Stalno se krivica prebacuje isključivo na vozače, a veoma često više su skrivili putari, projektanti ili pešaci koji svojim ponašanjem predstavljaju opasnost u saobraćaju.
  • /

    22.03.2023 11:40
    /
    u srbiji je kamion kriv ili prikolica sa kupusom
  • j1ggy

    22.03.2023 10:31
    Mala digresija - obratite paznju na navedno - "neprilagodjene brzine". Ne "prekoracenja brzine".

    Cuvena floskula i termin u nasem ZOBS-u. Ogranicenje je 80 km/h, ti si vozio toliko ili malo ispod. Naleteo si na neosvetljenu prikolicu. Naisao si na srnu na putu, pa si skrenuo. Neko je pretrcavao put, pa si zakocio naglo i neko te je udario od nazad. Rupe necu da spominjem. Kao i ciscenje snega tek kad napada 10 cm. Nemojte slucajno da bacite so kad se najave padavine, kao u drugim zemljama. Jer ce onda sneg da se otopi pre nego krene da se zadrzava na kolovozu i onda ne moze da se vozi ni 40 km/h. U svakoj situaciji si u najboljem slucaju razvalio auto, a u najgorem je neko izgubio zivot.

    "Neprilagodjena brzina uslovima puta"

    Nemojte delovati preventivno, milicijo nasa. Samo postavljajte norme saobracajcima, da moraju da se sakrivaju po budzacima i pisu x broj kazni u toku dana. Sramota.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna