Autor: Beta, Tanjug

Info
27.03.2023.
20:16 > 20:34
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je raspisana potraga za muškarcem iz Beograda zbog sumnje da je zlostavljao maloletnu ćerku i nevenčanu suprugu.
  • Cica Mica

    28.03.2023 04:30
    Sram ih sve bilo
    ....a oni su umesto da idu po terenu i obilaze stićenike botovali po kompjuteru. Gde su bili kada je detetu prošao rok za upis u školu, a ona se nigde nije upisala, kada su prošli termini za vakcinacije, a ona nije primila vakcine...?.Uvek je neko drugi kriv. Sve ih treba ukinuti kada već ne rade svoj posao.
  • Istina

    28.03.2023 04:20
    @Poveseli Laloš
    CSR je u ovom slučaju dobro odradio posao, a što je sud odlučio suprotno, pretpostavljam da je vršeno veštačenje na osnovu kojeg je odlučeno. A sudski veštaci su apsolutno nedodirljivi.
  • Senilko

    27.03.2023 21:07
    I to je to a
    Sud odlucio i to je to. Bas nas briga. Da stvarno rade svoj posao i da ih je bilo briga ustanovili bi veoma lako da dete nije upisano i da ne pohadja skolu. Drugo mogli su predloziti meru pojacanog nadzora. Ali ne sud je odlucio i mi sad mozemo da spavamo,mi nismo krivi.
  • Pobesneli Laloš

    27.03.2023 20:41
    Ove iz Centra pričaju okruglo pa na ćoše. Svi krivi, a one i njihova institucija - zlato. Ako je bilo nekoliko prijava policiji od strane komšija, Centar je morao odmah da interveniše. Njima na dušu sve muke ove devojčice, a i sve dece o kojoj "brinu".

  • Adv

    27.03.2023 20:31
    99% radnika centra za socijalni rad bi trebalo otpustiti - čast izuzecima... Ovo je moje profesionalno mišljenje kao nekog ko je dolazio nebrojeno puta u kontakt sa njima(i podnosio veliki broj pritužbi na rad - bez rezultata).
    Postupajuće sudije, barem u Novom Sadu, nisu ništa bolje - bahate, bez znanja i bilo kakve motivacije da se posvete predmetima (čak u poslednje vreme kod razvoda traže da im donesete presudu na usb disku da ne bi morali da kucaju)... A redom izlaze sa posla u 13-14h.
    Krivi smo i mi advokati - morali bismo da podignemo glas protiv ovakvog javašluka "institucija" - ili da pakujemo kofer i laku noć.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna