Autor: 021.rs

Info
28.03.2023.
09:57 > 10:47
Prijave za Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju otvorene su do 5. maja, a timovi mogu da se prijave u kategorijama "Realizovane inovacije" i "Inovativno selo".
  • Profesor FTN

    28.03.2023 11:07
    Čekao sam ovo
    Video sam plakate za studentski deo takmičenja, i pitao se da li će i ove godine biti deo za nas iz istraživačkog sektora. Već sam učestvovao sa svojom inovacijom na NTI, i svima preporučujem, jako korisno iskustvo. Mnogo se više dobija od novčane nagrade koja sledi na kraju, i to ovo takmičenje razlikuje od svih vikend takmičenja kojih ima na sve strane. Nama je pomoglo da posle razvijemo biznis, a to bi se teško dogodilo bez učešća na NTI i njihove pomoći kroz treninge i konsultacije, koje traju i kad takmičenje prođe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna