Autor: FoNet

Info
28.03.2023.
21:08
Bivši kosovski policajac M. J, pripadnik srpske zajednice na Kosovu, uhapšen je na prelazu Jarinje, dok se sa suprugom i dvoje dece vraćao iz Raške u Leposavić.
  • Cicka

    29.03.2023 07:01
    Odmah obavestiti gospodina Dereka Šolea preporucenim pismom da zna sta se desava i u vezi svakog obijanja Srpskih kuca i bilo cega ovo sto oni rade oni izigravaju njega i njegov napor za normalizacijom odnosa . Nista obe ekselencije nista Eskobar direktno gospodinu Derek Šoleu i to svaki put da ne ispadne da nismo rekli , ne cita gospodin Derek Srpske novine a mozda ostali smatraju da je to normalno i da ovo sto se radi na KiM prema Srbima ne podpada u proterivanje Srba i uterivanje straha u Srbe i ostale . Niko ne sme da zivi sa strahom nigde a to moze samo drzava da obezbedi ova lazna drzava to ne ume da obezbedi a pre bi se reklo da radi namerno sve stvari , sve odobrava i podstice ne bi li sve Srbe proterala , da im se smuci zivot , ako to ne vide ekselencije onda je gospodin Derek Šole dzaba prevalio onoliki put a trazio je normalizaciju odnosa pored ostalog , ovo nisu normalni odnosi izmedju naroda u laznoj drzavi Kosovo . Mozda da dodje ponovo gospodin Šole , neka se sastane i sa Rusima ali ovde kod nas ne u laznoj drzavi .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna