Autor: Beta

Info
11.04.2023.
19:59
Američki ambasador Kristofer Hil izjavio je danas da novinari u Srbiji još uvek rizikuju radeći svoj posao i da se nada presudi zbog ubistva novinara i izdavača Slavka Ćuruvije.
  • Cicka

    12.04.2023 07:03
    Da su novinari radili svoj posao u doba Dzejmi Seja i Amampur, Medlin Olbrajt, bracnog para Klinton, Busa, svih iz NATO pakta & Co ne bi smo sada imali problema , da su tada radili kako treba i da se culo po svetu sta se radi u Srbiji i Jugoslaviji ne bi ni Curuvija imao potrebe da osniva svoj list . Doduse nasi su radili ali ste ih ucutkali i pobili u Aberdarevoj, ali nema ko da cuje a i ne yeli da cuje prave novinare ni dan danas . Obavestiti gospodina Dereka Šolea da smo imali jos jedan pokusaj ubistva Srbina a koji se, sreca, nije ostvario u laznoj drzavi , sigurno mu nece biti prijatno .
  • Мина

    11.04.2023 23:28
    И јао
    А шта раде на Косову где немају ни превод на српски језик?
  • Boris

    11.04.2023 20:46
    Rizikovao je i Asanž.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna