Autor: 021.rs

Info
23.04.2023.
09:20 > 09:20
Zrenjaninska policija uhapsila je J. V. (26) iz sela Torak, u okolini Žitišta, zbog pokušaja ubistva i nelegalnog oružja.
  • Svakodnevne

    23.04.2023 09:48
    vesti o ubistvima žena, o vršnjačkom nasilju ne mogu i ne smeju da budu neka vrsta nove realnosti kojoj cemo se navici. Sve je očiglednije da je ovakvo nasilje i agresivnost prema slabijima treba da se tretira kao šira društvena pojava u smislu opšteg lošeg mentalnog stanja u širem sloju društva. Zapostavljeno mentalno zdravlje nacije treba da bude na vrhu liste nacionalnih problema i iznad dnevno-političkih "nacionalističkih" priča koje jesu jedan od glavnih uzroka agresije u društvu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna