Autor: FoNet

Info
27.04.2023.
22:47
Vlada Srbije usvojila je Uredbu o privremenoj meri ograničavanja cene gasa i nadoknade razlike u ceni prirodnog gasa nabavljenog iz uvoza ili proizvedenog u Srbiji u slučaju poremećaja na tržištu gasa
  • Banderaš

    27.04.2023 23:00
    2.36 USD
    Cena zemnog gasa na berzi je 2,36 USD. pre 1 godine je cena bila 9USD!! Zašto sada,kada je cena pala i minimalna je,zasto sada vlada vuče tako sulude poteze za našu privredu,kada berza samu sebe reguliše na principu odnosa ponude i potraznje.
    Zabranili su izvoz pšenice kada je cena bila 400% veća od sadašnje i kada smo imali pune silose 1 mesec pred zetvu.??!A sada kada je psenica jeftina,srpska vlada je dozvolila izvoz.
    Srpska vlada je najveći neprijatelj nase drzave, privrede i naših gradjana jer sve čini da država propadne a gradjani se osiromaše do zaduzenja i bankrota.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna