Autor: Tanjug

Info
02.05.2023.
13:03
Novi predsednik Upravnog odbora Filmskog centra Srbije (FCS) Miroslav Lekić kaže da se u Srbiji nikad nije snimalo više filmova.
  • Zd-ns

    03.05.2023 08:34
    Zasto?
    Zasto odustajanje? Narodu je potrebna istina o Kosarama. Sto se tice Vuka Draskovica i njegovih romana, e bas me zanima sta je slagao o "Ruskom konzulu" da je napisao o borbi o ratu u Hrvatskoj kako je njegova paravojska se borila, tad bi mu mnogi poverovali, al' on to vesto prikriva a vise osudjuje zrtve rata drugih naroda nego srpskih. Zasto nije napisao o srpskim zrtvama u Jasenovcu,Prebilovcima u Hercegovini(on je hercegovac), Skelanima,Kosarama, srbima na Kosovu koji trpe teror jos za vreme Tita -e tad bi mu verovala a i vama g-dine Lekicu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna