Autor: Blic

Info
07.05.2023.
14:44
Preduzeće "Romulijana" u Gamzigradskoj Banji prodato je za 41,3 miliona dinara (oko 350.000 evra) i to nakon četiri neuspešne prodaje.
  • HEGEL

    08.05.2023 09:09
    @V
    čoveče izađi iz sobe , videće kako je lepa naša SRBIJA , ti jadan ne izlaziš pa ti smrdija... probaj makar počisti, operi tanjire ..
  • V

    07.05.2023 22:49
    Smrdija
    Katastrofa šta dozvoljavamo ovoj vlasti!
  • Lazovic

    07.05.2023 19:38
    Lazovic
    Ovaj sistem,pljacke je osmosljen jos 90-ih godina! Demokrate su ga razradile i tako,veliki broj njihovih clanova se obogatio! Vucic i SNS su ovo,usavrsili do tancine! Moramo biti,realni i objektivni samo u Srbiji se Drzavna,imovina za koju su svi njeni gradjani,radili i odvajali novac decenijam,prodaje za 100 evra!!! Odakle Kosticu,Karicima,Suboticu.Miskovicu tolike,milijarde od rada...NE! O novim,biznismenima i investitorima,SNS mafije malo je pisati!!! Srbija je leglo,Kriminala i Korupcije sa najvecom,stopom po broju,stanovnika! Zato ni jedana,vredna Kompanija u Srbiji ne ulaze,sve trecerazredne koje,dele profit sa bilo kojim,vladajucim Rezimom! Bogatstvo se stice,generacijama i takvi ljudi i vlasnici,nezele poslovati sa Kriminalcima! Sto jedan,nspisa ako toliko para,imamo sto nije u drzavnom vlasnistvu bilo kakva firma,kompanija da uposle ljude,bez ucena za pristojna primanja?! Ali oteto se vratiti,Mora jer to je prirodan ciklus,koji jos niko nije dobio!!!
  • Ovi

    07.05.2023 18:23
    Ovi
    SNS Banditi resili sve da rasprodaju!!! Umesto da uloze u Turizam i zaposle ljude oni poklanjaju svoim Peracima Para i tako stvaraju laznu elitu i uspesne biznismene koji ce isto tako nestati kako su i stvoreni promenom ovog sistema koji traje od 90-ih!!! Svako ko je prihodovao uz pomoc bilo kog Rezima Mora odgovarati i imovinu mu oduzeti…sada ili kasnije Ali Suzan ostati niko nejce!!!
  • Slobodan

    07.05.2023 18:07
    Sve treba prodati,i vodu i vazduh,a na kraju i ljude,nekom dobrom investitoru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna