Autor: Danas

Info
07.05.2023.
19:31 > 19:34
Predsednik Nezavisnog sindikata prosvetnih radnika Srbije Dušan Kokot kaže za Danas da je Ružićeva ostavka dobra vest, ali da time problemi nisu rešeni.
  • Čika Pera

    08.05.2023 07:52
    Moralno bi bilo da kompletna Vlada da ostavku
  • Aleksej

    08.05.2023 07:07
    Xexe
    A nista "ne dam Ruzica"? Ah, da, pa on je iz SPSa, a ne iz SNS... ;)
  • V

    08.05.2023 05:22
    Čast
    Naravno da gospodin Ružić nije KRIV za masakr dece, nije ga on počinio. Ali, u ovoj situaciji, ostavka je stvar časti. Učinio je pravu stvar.
  • Nina

    07.05.2023 23:58
    Pa jel ste vi pri zdravoj svesti?
    Koji očin vam fali?
    Čija su deca?
    Ko je moralno odgovoran za njih?Čija je ovozemaljska odgovornost da svoje dete izvede na pravi put da postane vredan ,radan i čovečan?
    Škola je prvenstveno obrazovna ustanova sa pedagoškim osvrtom na društvo.
    Demokratijom. (za koju i ne znamo šta znači ),kojom se frljamo, uz lažni moral od institucija znanja smo napravili kupoprodajnu nauku.
    Urušili smo profesije a akteri u žiži dešavanja i mi prečutno smo doprineli uništavanju tuđih života-profesora matematike,povređenih profesorica, dece koja trpe nasilno ponašanje vršnjaka i nažalost dece koju nismo uspeli sačuvati...
    Uvek je lakše kad je neko treći kriv ,zar ne?
    Dotle ....će biti mrak!
    I ostavkom ministra ništa nismo razrešili.Problem je u nama.
  • @Milos

    07.05.2023 23:03
    Stašo, ti li si ... ?
  • Iskreno

    07.05.2023 23:02
    @Sali
    "Ja stvarno ne shvatam zasto neko trazi njegovu ostavku… umesto da ostane tu i resava sad goruce probleme, neko trazi (zapravo omogucava mu) da pobegne. Ima da sedis tu i pocnes da resavas sve ono sto se godinama guralo pod tepih."

    Isto kao i Mića, da ostane malo da sredi EPS, jel' da?

    Bravo botino, ljubi te šef!
    Jel' imaš decu ili jel' planiraš decu?!
    Gde će ti duša?!
  • Banderaš

    07.05.2023 21:55
    Buđenje Ružica
    Bilo bi veoma,veoma naivno da se taj bahati Ružić jutros 5 dana posle tragedije probudio i doziveo duhovnu katarzu i da je shvatio da treba da podnese ostavku!!
    I to neopozivu !!?
    Ili je (kao što to obično biva) napravljen plan kako preveslati narodni gnev i u iščekivanju sutrašnjeg protesta opozicija smišljeno da se ljutnja naroda malo amortizuje njegovom ostavkom,pa da "glupav" narod malo zaboravi i da prica ponovo krene po starom!
    Jer,sutra će se sigurno skupiti narod koji je gladan,ljut i besan na nereagovanje predsednika,gradonačelnika i svih ostalih od kojih niko nije otišao da upali sveću,a kamoli da izjavi roditeljima saučešće!!
  • Zelkovic

    07.05.2023 21:20
    Zelkovic
    Cekao je dozvolu gazde Vucica jer podrska nezaustavljivo opada!!! Ovo nije za Bravo...morao je isti dan a ne nakon pet dana...ma trebao je kada je usao osudjivani Kriminalac u Skolu!!! Nebi ovaj nikada dao ostavku kao i svi ali napisa Vucic je na aparatima i samo da proguram Ponedeljak...posle Policija zastrasivanje spinovanje medija po obicaju...samo da muse nedesi NAROD!!!
  • Niko

    07.05.2023 21:14
    Nije on vec sef
    Sef mu je naredio jer je svestan da sutrasnji protesti mogu da prouzrokuju masovne proteste koji mogu da prerastu u nesto vise ...
    Ovako, da smiri strasti
  • Eon

    07.05.2023 21:07
    Kako god vam se sviđa
    ružićeva ostavka je flaster na prostrelnu ranu, ili žrtveno jagnje.
  • Ako

    07.05.2023 20:53
    se njegovom ostavkom , koja je i trebala da se podnese nakon zločina u osnovnoj školi , smatra da je dovoljna i da je problem rešen i da efekat treba da bude smirivanje javnosti , onda je to samo posečeno jedno stablo u šumi problema. Jedna lasta ne čini prolece. Problemi su sistemski i sistemski treba da se rešavaju, jer je mnogo aktera dalo nesebičan doprinos da ovo društvo potone u nasilje.
  • Sali

    07.05.2023 20:07
    Ja stvarno ne shvatam zasto neko trazi njegovu ostavku… umesto da ostane tu i resava sad goruce probleme, neko trazi (zapravo omogucava mu) da pobegne. Ima da sedis tu i pocnes da resavas sve ono sto se godinama guralo pod tepih.
  • Milos

    07.05.2023 19:47
    Bravo
    Kako god, on je podneo, a mogao je da se krije da realno nema direktne njegove odgovornosti. Moralno. Bravo!
  • Goca

    07.05.2023 19:46
    Meni ovo liči na iznuđen potez da se neutralizuju razlozi za sutrašnji protest i da se on proglasi političkim, jer eto ministar je podneo ostavku. Neverovatna je njihova nemogućnost da shvate količinu zaista iskrenog nezadovoljsta ljudi ukupnom situacijom u državi, nastalom akumulacijom nepravde i raspirivanjem mržnje prema svemu drugačijem tokom protekle decenije.
  • OMG

    07.05.2023 19:38
    Jaoooo, Šarčević se oglasio! Šta je prosveta skrivila da su uvek najgori od najgorih ministri prosvete?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna