Autor: Politika

Info
14.05.2023.
06:10
"Čak trećina budućih vlasnika promeniće gradsko prebivalište za seosko. Posebno raduje činjenica da je među njima 96 devojčica i dečaka", izjavio je Milan Krkobabić, ministar za brigu o selu.
  • 9

    14.05.2023 07:57
    Da ne bude zabune
    Kuće kupuju najčešće meštani i to pogotovo tamo gde je "komšija do"međe preminuo, a nema naslednika. Tako se legalizuje proširenje placa što nije loše ,ali dok je krkobabićka dinastija u vlasti napretka za ovu zemlju nema . Pogotovo se mladi ne mašaju posla sa zemljom jer i postojeći lagano gase gazdinstva i farme . Primera radi cena kukuruza u januaru je bila 28 din , a sada 18-19 , a ne bi ni mlakari prosipali svoje da je ovo normalna zemlja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna