Autor: Beta, RTS

Info
29.05.2023.
20:22 > 21:15
Nakon sukoba na severu Kosova i informacijama o povređenima krenule su da stižu brojne reakcije na novonastale tenzije.
  • Лиманац

    30.05.2023 11:22
    @Миодраг
    Није то никакав „ћирилички Лиманац”. То је онај што стално покушава да се инфилтрира под мојим именом и пише небулозе.

    Нажалост, камен спотицања су му правопис, употреба малог и великог слова и знакови интерпункције.

    Свако добро, Миодраже!
  • Нс бој

    30.05.2023 07:47
    Пропаст српске националне политике снс на КиМ.Не знам више ко им верује,на коју фору убеде било кога другачије.Људи само гледајте шта раде а не шта причају.
  • Maroder

    30.05.2023 07:41
    @ B sta kaze prorocanstvo za nas u Vojvodini? hocemo li mnogo da platimo, mislim kad dodju vasi? Savez sa Republikom Srpskom i C.Gorom? Kakav bi to cirkus bio..
  • B

    30.05.2023 06:54
    V
    Procitajte "Srpsko prorocanstvo oca Tadeja"
    80% se obistinilo sada ide haos,pa sukob Nato Rusija, dozivice mo raspad srpske drzave zbog ovih kriminalnih jadova,,a onda ko prezivi novi savez srpski drzava tjst Srbiju sa KiM Crnom Gorom R.Srpskom i Srbijom fino pise I TAKO CE DA BUDE SRETNO!!!
  • Миодраг

    30.05.2023 06:40
    @ Лиманац
    Ћирилични Лиманац, почео си много да се љутиш. Мани се ти високе политике и поради на писмености. Шта су ти то:
    - неласате
    - позиристе
    - незна
    - ненадајте
    - Квор
    - Државе Косово
  • Zoran

    30.05.2023 00:34
    Savet bezbednosti
    Zašto Srbija ne traži hitnu sednicu saveta bezbednosti???
    Zato što nije fopusti hil svojim pudlicama vucicu brnabi dacicu i vecim delom opozicije da pisnu o izdaji sopstvenog naroda jer majka Rusija presedava još 3 dana....
  • Лиманац

    29.05.2023 21:41
    Косово и Метохија је Србија.
    Како су само лицемерна позивања обе стране на деескалацију и уздржаност, намерно се избегава чињеница да су параполицијске снаге лажне државе напале окупљене Србе који су у том тренутку седели на земљи.
  • Лиманац

    29.05.2023 20:50
    Лиманац
    Продао вас Вучић и остављени сте сами јер сте веровали највећем Издајнику и Лажову! Наговорио вас да изађете из свих Институција да негласате и припретио да му позирсте на приватни Митинг! Па шта оћете више...? Јел рекао први ко запуца Војска Србије улази и остале Издајничке Флоскуле! Човек је Пукао по шавовима и врти причу сам са собом јер незна више шта и где јер му се Народ десио у Србији који ће га отерати у Затвор који је одавно заслужио!!! Срби са Севера Косова ненадајте се помоћи Србије већ иде у своје кљусе јер сада је прекасно за било шта!!! Ето шта вам уради група Српских Бандита са Вучићем!!! Па ви му вратите?! Држите се ваљда ће Квор да смири ово али повиновати се законима Државе Косово морате ако хоћете да останете тамо и да живите без тога и ко вам супротно каже лаже вас и користи за личне потребе јер Политичких поена више нема на овоме!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna