Autor: N1

Info
31.05.2023.
15:02
Tokom održavanja javnog okupljanja ispred redakcije N1 nije bilo narušavanja javnog reda i mira, navodi se u odgovoru MUP-a Srbije.
  • @Voldi

    31.05.2023 21:44
    podsticaj
    Ne bre, vec znaci da treba da pocnemo da upadamo drugima na posed, samo da ne remetimo javni red.
    A i kako bi remetili javni red kad nije u pitanju javni vec privatni posed
  • NoviS

    31.05.2023 20:54
    Svako
    sa svog poseda može da otkloni ono, što ga ometa da taj posed mirno koristi. Takav je zakon. Trebalo je da izadje neko iz N1, uzme zvučnike i agregat i izbaci ispred svog dvorišta, na ulicu a onda da izbaci ljude koji su u dvorištu. Ako dodje do napada divljaka koji su bez poziva ušli i posed, primeniti odgovarajuću silu koja je korišćenu za napad, kako bi se otklonila opasnost po život i posed. Jednostavno je. Od policije slabe koristi, pa je ne treba ni zvati.
  • Lazovic

    31.05.2023 16:20
    Lazovic
    Gospodo Policajci ta Grupa ljudi je ušla na Privatni Posed!!! Šta to znaci…da svako može nekom ući u Kuću Stan..i uznemiravati bez posledica!!! Narod vas plaća da ga stitite kao i njegovu imovinu dok vi trošite nas novac neradeci svoj posao!!! RTS je vlasnistvo svih NAS i imamo prava na Protest i Zahteve pročitajte obavezujući ugovor RTS prema javnosti!!! AV vam naredio misleći da će se neko uplašiti…od toga nema vise ništa!!! Ustali smo da promenimo ovaj Kriminal koji vi kegalizujete u službi AV!!! Sramite se po ko zna koji put!!! Vidimo se…
  • Voldi

    31.05.2023 16:14
    Znači ako meni neko upadne u dvorište da ne računam na pomoć policije?
  • Zemlja čudesa

    31.05.2023 15:28
    Logika
    Znači, svaki idiot ima pravo da mi uđe u dvorište i urla, a policija će se udostojiti da reaguje ako ovaj eventualno počne da razbija prozore??? Smem li da ih zamolim da mi daju lične karte na uvid kako bih znao koga da tužim?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna