Autor: Beta, NIN

Info
01.06.2023.
08:29
Doskorašnja članica Glavnog odbora SNS Stanislava Pak izjavila je da je Aleksandar Vučić "svoju energiju usmerio na uništavanje neistomišljenika, rastakanje Srbije".
  • Dr

    01.06.2023 11:35
    Ne mešam se u politiku
    Ali najgori su mi ovakvi likovi (ne znam kako se kaže u ženskom rodu, zbog rodne ravnopravnosti) koju se.u po nečemu u čemu su učestvovali deceniju (inače nisam ni pročitao tekst jer je gospodnja iritantna sa svojim tezom da su svi u njenom okruženju lopovi i kriminalci sem nje).
  • Mija

    01.06.2023 10:03
    Mija
    Ovu dotičnu Gospodju mogu ozbiljno shvatiti samo ako postane Svedok Saradnik! Ovako…znam neznam nesmem Itd nikako!!! Znamo svi da je AV u celosti rasturio Srbiju Društvo Sistem…sve je skoro Kriminilizovao ali ako zaista posedujete a sigurno posedujete bilo kakav neoborivi dokaz iznesite i svi Gradjani bi vas zaštitili i Svet!!! Ovako…ništa i Nenadaj se nekoj blažoj kazni jer predugo je vremena prošlo za sve kombinacije!!! Hvala!
  • Jovica

    01.06.2023 08:38
    Klasika
    Nešto joj obećali, ali je ostala praznih šaka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna