Autor: N1

Info
10.06.2023.
15:25 > 16:20
Za 40 dana predsednik Srbije Aleksandar Vučić je primenio sve mehanizme koje je imao kako bi skrenuo temu sa protesta i shvatio je da nijedan više "ne radi", rekao je poslanik Nebojša Zelenović.
  • Laki

    11.06.2023 10:11
    Reakcija na Zelenovicevu izjav
    Zato sto ste nesposobni da se uvvatite u kostac nego samo lajete
  • Penzos

    11.06.2023 07:43
    ???
    Samo da Jovo Bakic nebude u pravu kada je pre oko tri godine rekao da ovi nece pasti na izborima. Ako neko od politicara treba da se obrati narodu onda je to Pavle Grbovic. Obrazovan, recit, umeren i generacijski najblizi vecini na protestima !
  • xqt

    11.06.2023 07:29
    @ Neko iz mase
    Dokaži da su krali! Samo nemoj ovako, rekla mi komšinica Soka!

    Preporučujem vam da ne gledate samo televizije sa nacionalnom frekvencijom i ne čitate državne tzv tabloide. U tom slučaju bi saznali da su na glasačkim listama bili i pokojnici, da su dolazili glasači iz RS sa falsifikovanim adresama, saznali bi ste nešto o bugarskom vozu, itd, itd. U ostalom potrudite se vi uz pomoć komšinice Soke da mi dokažete da su izbori bili regularni, ali, upozoravam vas da bi ste u tom slučaju ostali bez sendviča.
  • xqt

    11.06.2023 07:16
    @ Profa
    ...nit ima ko, niti može ko i na kraju nije niko ni zaslužio. To što je sad na vlasti je na žalost trenutno možda i najbolje.

    Šta vi, profo, predajete kad pišete ovakve besmislice? Ova vlast ne da nije vlast već je AD Krađa i Prekrađa. Uništava zemlju po svim pitanjima i ljudima, kao što ste vi, remeti sistem vrednosti pa isti misle da i nije tako loše. Ja se ne sećam kad smo nas dvojica prešli na "ti". Kao profa treba da imate bolje manire. Možda ćemo jednog dana zajedno čuvati ovce, ali pričekajte.
  • Neko iz mase

    10.06.2023 23:56
    xqt
    10.06.2023 • 20:55
    @ Djed
    Kažeš: Vlast se menja na izborima, a ne nasilno kao sto ste naumili.

    Jeste, ali izbori treba da budu POŠTENI, a oni to nisu bili više od decenije. Zapravo svih ovih godina nazadnjaci su krađom dolazili do pobeda na izborima i nameravaju tako i da nastave. Ako ste stvarno djed, ne sramotite se pod stare dane.

    Dokaži da su krali! Samo nemoj ovako, rekla mi komšinica Soka!
  • Profa

    10.06.2023 23:26
    @xqt
    Ovde nikada ali nikada nije bilo poštenih izbora i neće ih ni biti. Od kako su se 45 komunisti dovatili kutija pošteni izbori su utopija. IPAK, ipak se sva menja na izborima i kao posledica izbora. Jer mislš da su kad smo rušili Slobu bili pošteni izbori? e pa iznenadiću te nisu. Jel misliš da je Tadić dao poštene izbore? e pa nije krali su i plaćali na sve strane. Da bi se nešto promenilo mora se ići i na nepoštene izbore pa braniti volja i rezultat ali ponovo ću te iznenaditi Sloba i Koštunica su bili 50/50 otprilike pa kad su krali blokirali smo ih i na ulici odbranili a ti sad meni reci ko ima da izađe na crtu Vučiću? Niko e to je vidiš situacija svi su prokuženi, nafatirani, izblamirani a to je najlepše rečeno. Tako da džabe kmečiš još je daleko do bilo kakve promene pošto nit ima ko, niti može ko i na kraju nije niko ni zaslužio. To što je sad na vlasti je na žalost trenutno možda i najbolje.
  • Zoro

    10.06.2023 21:34
    Bravo Zelenoviću!
  • Goki

    10.06.2023 21:13
    hahahahahahahaha
    Na bojkot poziva bas ovaj koji je prvi izdao bojkot kada je cela opozicija bojkotovala. Neverovatno koliko nas ovaj ponizava.
  • xqt

    10.06.2023 20:55
    @ Djed
    Kažeš: Vlast se menja na izborima, a ne nasilno kao sto ste naumili.

    Jeste, ali izbori treba da budu POŠTENI, a oni to nisu bili više od decenije. Zapravo svih ovih godina nazadnjaci su krađom dolazili do pobeda na izborima i nameravaju tako i da nastave. Ako ste stvarno djed, ne sramotite se pod stare dane.
  • Milan

    10.06.2023 19:27
    Jedino ima smisla izlazak na izbore. Cilj - pobeda bar u svim vecim gradovima. Ukoliko se ovo desi, onda mogu da se ispostavljaju zahtevi kao sto je nova frekvencija za opozicione medije. U suprotnom, ne vidim nikakav smisao bojkota. Ako nisi u stanju da dobijes izbore u vecim gradovima gde je potpuno svejedno da li neka televizija ima nacionalnu frekvenciju ili ne, onda samo manipulises i zamajavas vecinu, kakva god ona bila. Bojim se da ni vas narod nece.
  • Ђорђе Ивковић

    10.06.2023 19:15
    Реално...
    Објасните ви зашто сте излазили на прошле изборе?
    Чим тражите изборе "под другим условима", признајете да сте претходно поступили политички неразборито.
    Сад тврдите да "нећете на нове изборе" (биће да ћете изаћи ко беле лале, али рецимо да нећете), али из Скупштине не излазите? Дакле, ако Вучић не распише изборе, ви остајете посланици до окончања мандата?
  • Musaši

    10.06.2023 19:10
    Ili revolucija ili izbori.
    Zar treba još četiri godine da kradu?
  • Chiske

    10.06.2023 18:11
    Sada i definitivno znam da opozicija radi za AV. Vec sutra treba da se raspisu izbori! A ono sto Vucko i hoce je bas ovo sto pre da raspise izbore i onda da opet dobije 4 godine vlade od 100% SNS... Pa zar nista naucili nista? Znaci treba da raspise i treba svi da izadjemo i da glasamo i protiv AV i protiv opozicije jer to bi bilo najbolje od svega i za sve nas...
  • Rasa sa salasa

    10.06.2023 18:09
    Mislim da je opozicija zasad skroz ok. Zapravo je šef toliko prsao, da i nije teško biti mudar trenutno.
  • Fred

    10.06.2023 17:58
    Sa zadovoljstvom opet neću izaći na izbore. Samo recite
  • Kokakole

    10.06.2023 17:38
    Ovo je fora, aj se trkamo, ali ja ti okačim prikolicu da vučeš, a ja ću na motoru da se trkam.
    Tražiš da ti makar skinu tu prikolicu...
    E, samo kukaš...
    Nećeš? Ne znam više šta želiš. Demokratski sam ti dao da budeš u startu 90 metara iza mene na trci na 100 metara. Pre same trke ću ti ukrasti sprinterice, čisto da znaš. Ajde kukavice! Šta, ne smeš?
  • Vlada

    10.06.2023 17:36
    Konacno je i tebi doslo iz d...u glavu. Kada su ti na proslim izborima svi govorili da ne izlazis na izbore i tako izbusis bojkot opozicije, tebi je zinulo da zadrzis mesto gradonacelnika Sapca po svaku cenu, makar svi drugi izgubili. Sad bi opet da pametujes misleci da smo ti to zaboravili. E pa nismo. Sto se mene tice, nemas legitimetet da delis bilo kakve savete. Nauci sta je odgovornost i obraz ako zelis poverenje naroda.
  • Djed

    10.06.2023 17:35
    @PP, druze, a sta tebi nije jasno? Ne samo tebi, nego i drugima koji su te zahteve izneli? O toga nema nista. Gasica i Vulina mozete smeniti i ostale zahteve realizovati samo rusenjem vlasti na izborima. Besmislenim setnjama i iznosenjem zahteva za koje znate da vlast nece ispuniti necete postici nista. Vlast se menja na izborima, a ne nasilno kao sto ste naumili
  • Mark

    10.06.2023 17:33
    ..
    Ako smeni Gasica i Vulina, dovesce opet nekog Gasica i Vulina. I pirova pobeda opozicije. Na izborima ce dobiti opet jer nema licnosti trenutno na vidiku da mu se moze suprotstaviti. Namazan je do bola a ima armiju botova. Zaista ne znam. 96 su pokradeni izbori pa su bile demonstracije i uspeli su. A sad nece opozicija na izbore.. A setite se medijskog mraka za vreme Slobe, ovo danas je smesno naspram toga.
  • Dragan

    10.06.2023 17:02
    Pa koja je svrha politike i demokratije ako ne izbori?
    Šta Zelenović hoće da napravi od ove zemlje? Gradjansku huntu koja će bez izbora da dodje na vlast? Kako je to zamislio?
  • AltF4

    10.06.2023 16:54
    Promene su neminovne!
    Vid vid botova k'o muva :) Prvo, nema izbora dok se ne oslobodne mediji i izbori ne budu ravnopravni i kontrolisani kao i u svim demokratskim državama, drugo, videli smo koliko vas je na onom fijasku od AV mitinga tako da smanjite malo, neprijatno je. Treće, primetim da botovi imaju narativ kako se vlast menja na izborima a ne na ulici, a smena vlasti nije zahtev protesta uopšte ponovo, pokušaj spinovanja. Onda kako "mi" hoćemo nove ljude, iako u opoziciji ima više novih i mladih ljudi nego što je slučaj sa SNS ili SPS dinosaurusima, opet spinovanje. Sledeće, neka političari izađu sa protesta, zašto? Ne izlaze na govornicu jer su zahtevi građana a ne političara, na njima je da u parlamentu i na izborima zastupaju sve nas. Tako jasno se vide botovski pokušaji skretanja pažnje i lažne samouverenosti da postaje komično. Kako zamišljate izbore kad su svi mediji poslušni diktatoru koji nam sahranjuje državu i ono šta je ostalo od nje svakim danom? Gluposti! Nema izbora dok mediji nisu slobodni, i ovde se ne radi o izborima nego o vrednostima društva koje više nemamo zbog ovih koji vladaju na ovaj primitivan i kriminalan način.
  • Ja hoću izbora

    10.06.2023 16:48
    Ja ću izaći na izbore i glasati za bilo koju stranku protiv Vučića. Tako da ti Zelenoviću ne moraš da izađeš na izbore, glasaću za stranke koje budu izašle
    , i u što većem broju treba izaći na izbore
  • Oko posmatrača

    10.06.2023 16:28
    Kakvo je silovanje naroda kad SNS organizuje izbore. Mnogi bi diktatori pozavideli
  • Y

    10.06.2023 16:26
    Ma da setamo po centru BG i dodjemo na vlast. Likovi su cirkus.
    Dajte nekog ozbiljnog da glasamo!
  • To je ono

    10.06.2023 16:23
    E sad neću ni kako ja hoću
    Političari izađite iz protesta. Narad koji je na njima hoće izbore i hoće da promeni vlast na način kako se vlast svuda u demokratskom svetu menja. Nemoj te samo gledati ličnu i stranačku korist!
  • Neko iz mase

    10.06.2023 16:20
    Izbori su jedino rešenje. Šta ako vrate stari cenzus od 5%? Stvarno misliš da će vas 50-ak hiljada da ruše ovu državu? Smešni ste... Onda ćemo i mi drugi koji smo u ogromnoj većini, ujedno i protiv vas, na ulice. I onda će da bude po staroj narodnoj: kom opanci, a kom opanci!
  • леМи

    10.06.2023 16:19
    Ум
    Морам да вам се захвалим што сте протестима повећали плате јавном сектору, просвети и медицини а оваквим поступком сами схватате да сте миљама далеко од АВ!
  • Vladanis

    10.06.2023 16:15
    A šta bi ti?
    A ti bi bez izbora u fotelju kao 2000-te????
    Tako stě navikli????
  • Bambi

    10.06.2023 16:09
    Šta hoćeš ti prijatelju ako nećeš izbore. Vi ste jedinstvena opozicija na zemaljskoj kugli koja hoće smenu vlasti, a ne želi izbore. Zahtevi su pre svega idiotski, jer Vučić može da smeni Gašića a umesto njega dovede nekog ko je 10 puta gori. Ili napravi REM sa 5 Zekićki. Zato su izbori jedino rešenje. Stisnite ono što treba da se stisne, napravite program i na izbore! To je jedini način da se ovo zlo skine sa vlasti.
  • Paja

    10.06.2023 16:08
    Mišljnje.
    Neće na izbore jer su svesni da su se zgadili narodu i da će imati još manje glasova nego prošli put.Zato misle da će galamom i bezobrazlukom ljudi pomisliti da su jaki .
  • PP

    10.06.2023 15:59
    Zdrav razum
    @Neko
    Druze sta ti nije jasno? Zahtevi protesta su bili vrlo jasni. Smena Vulina i Gasica, smena clanova REM-a, ukidanje rijaliti program i oduzimanje nacionalnih frekvencija Pinku i Happy-ju. Izbore niko ni ne spominje sem AV. Nazalost spin masina radi punom parom. Druga stvar, izborni zakon ne moze da se menja tek tako, i spustanje cenzusa na 3% je bilo cisto da bi SNS sateliti prešli cenzus da bi se dobio privid višestranačja i opozicije u parlamentu nakon onog bojkota izbora i cirkusa od skupstine gde je vlast sama sebi bila opozicija.
  • Nikola

    10.06.2023 15:53
    Diktator treba da digne spomenik ovoj opoziciji! Zahvaljujući njenoj nesposobnosti, egoizmu, korumpiranosti i zlatoljublju vladaće još dugo!
  • Neko

    10.06.2023 15:33
    ..
    E sad vas ne razumem. Pa vlast se ne dobija na ulici. Mada mislim da ste vi svesni da ste jos slabi za AV. Ako vam digne cenzus pa pola ce vas nestati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna