Autor: RTS, N1

Info
30.06.2023.
21:31
Upravni odbor Radio-televizije Srbije imenovao je glavne i odgovorne urednike RTS-a.
  • Песникиња Перса

    01.07.2023 10:04
    Да је жив чика Јова Змај био би он уредник РтС ,Вук Караџић министар просвете ,Доситеј Обрадовић премијер ,Јернеј Копитар претседник државе али нису имадоше само звање учени људи
  • Nikola

    01.07.2023 09:14
    Nisam znao da RTS ima naučno-obrazovni program!
    Kad se emituje taj program i koje su to emisije? Sram vas bilo, RTS srozan na najniže grane!
  • A3

    01.07.2023 07:29
    Već viđeno
    Promene u cilju da sve ostane isto.
  • Razum

    01.07.2023 02:11
    Kult
    Olivera Kovacevic je ok lik, zasto nju. Sramota
  • ukinite pretplatu

    01.07.2023 00:36
    a,urednici meni nisu bitni
    Mene zanima pretplata koju plaćam tri puta. Jednom preko računa za struju, drugi put preko budžeta,treći put preko kablovskog operatera.
    Sve nametnuto, a meni je bitno da imam da jedem svaki dan da ne preskačem obroke, nikakve serije i glamurozni festivali.
  • Verni

    30.06.2023 23:50
    Pratilac
    Cekamo video i dalje.
  • @Deks

    30.06.2023 23:17
    RTV je jedina televizija finansirana javnim sredstvima koja ima vise zaposlenih od ukupnog broja gledalaca. Toliko o kvalitetu programa.
  • Deks

    30.06.2023 22:31
    Što se državnih televizija u Srbiji i Hrvatskoj tiče po meni najbolji program ima RTV Vojvodina. Oni imaju nepretenciozan program koji se bazira na sopstvenoj produkciji sa velikim akcentom na dokumentarizmu i edukativnosti. I to još uvek i pored stalnih previranja u društvu, ne tako lepoj ulozi te televizije tokom 90-ih moglo bi se govoriti drugom prilikom. Kvalitet programa HRT je veoma opao, sopstvena produkcija im je nepostojeća. Slično je i za RTS. A najgore je što su obe televizije neverovatno "anglikanizovane" u smislu da je ogroman procenat emitovanih filmova i TV serija sa engleskog govornog područja. Ukoliko se već emituju strani filmovi, serije, dokumentarci i druge emisije inostrane proizvodnje trebalo bi da postoji balans i da se prikazuju sadržaji i iz drugih zemalja, pre svega zemalja iz okruženja i ostalih evropskih zemalja. Imao sam priliku da gledam državne televizije u Velikoj Britanji, Nemačkoj i Francuskoj, kod njih je gotovo sve domaća produkcija. Čak i na BBC-u retko ćete videti neki američki film. Zašto se HRT i RTS takmiče ko će više američkih filmova prikazati nije mi jasno. Dečiji program na RTS-u je veoma zanemaren. Mlađe generacije kod nas tako nikada nisu odgledale kultne jugoslovenske TV serije "Priče iz Nepričave" i "Jelenko", češku TV seriju "Arabela", špansku "Plavo leto", poljsku "Lolek i Bolek"...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna