Autor: RTS

Info
09.07.2023.
06:44 > 08:00
Na poznatoj internet platformi za kupovinu pojavile su se majice sa likom dečaka koji je 3. maja počinio masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".
  • Б

    09.07.2023 11:38
    Није кинески медиј
    Тик Ток је америчка апликација. Управљање је делом америчко, делом из Сингапура. У Кини се користи Доу јин, са потпуно другачијим правилима.
    Србија би требала да забрани све стране друштвене мреже и домаће таблоиде, али Запад то не дозвољава.
  • A

    09.07.2023 10:06
    A
    A sta ocekivati od Naroda koji slavi Ratne Zlocince,prodaje majice i razne predmete sa slovom Z,tetovira iste itd?! Nista dobro i najlakse je okriviti drustvene mreze!!! Ovo je samo mala Kap u Moru negativnosti i agresije koje imamo u ovakvoj Srbiji!!! Spasa nam nema i propasti moramo!!!
  • Filter ?

    09.07.2023 10:04
    Kakav Filter kakve gluposti ?
    Ovo je politički napad na TikTok iz razloga jer je to Kineski medij.
    Ovo ne sme proći, da se po nalogu zapadnih ambasadora po Srbiji gase Kineske internet mreže !
    Takav promašaj kao gašenje TikToka je samouništenje i takvu glupost i incident sa Kinom kao vodećom ekonomskom silom u svetu Srbija sebi ne sme sebi da dozvoli ni po koju cenu !
  • Razlog

    09.07.2023 08:37
    @Zoran
    Upravo iz političkih razloga neće biti nikakve reakcije a kamoli zabrane. Samo će ćutati kad ne mogu da okrive zapadne vrednosti pošto ovo zlo zvano TikTok dolazi sa strane gde se jel, Bože moj, ništa sem sunca ne rađa.
  • Garisa

    09.07.2023 08:10
    Sad ce Bata
    "Ne Dam Batu" ce to ocas posla resiti, "sistem ne zakazuje", a "protivnici PreCednika sve ovo politizuju"
  • B

    09.07.2023 07:49
    Tabloidno novinarstvo
    Kurir, informer i ostali lešinari već mesecima pišu gluposti o toj tragediji, drže sliku malog na naslovnoj i prave od njega zvezdu.
    Prosto mi zafalile polugola pevaljke i drogirani Darko Lazić.
    I ovo znam ne zato što konzumiram te publikacije, nego zato što stoje poslagane na ulazu u radnju gde kupujem hleb, mleko i ostale dnevne potrepštine.
  • Zoran

    09.07.2023 07:29
    Zabranili bi oni TikTok iz političkih razloga, briga njih za ovo. Nego ne ide, otišli Izraelci. Nema se para više, a i videli s kim imaju posla. Gubitak reputacije bi ih koštao više nego zarada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna