Autor: N1

Info
07.08.2023.
07:51
Kakve su posledice cepanja Narodne stranke? Analitičari kažu da je do toga dolazilo i u drugim partijama na vlasti i u opoziciji, ali, navode da je sporan sam proces.
  • da da

    07.08.2023 18:05
    Nisu svi isti, razlikuju se po nazivu strakne i imenima i prezimenima.
    Po lopovluku, neradu i bogađenju na račun naroda su identični.
    E sada botovi i jednih i drugih shvatite da se većini naroda okreće prazan stomak na pomen bilo koje stranke i bilo kog političara.

  • Iskreni opozicionar

    07.08.2023 15:33
    Razočaran
    Ajde sada sve realno:
    Prvi koji se otcepio - Vladimir Kovačević ( novi pokret - Da se struka pita) je toliko stručan da su mu sve firme u dubokoj i dugogodišnjoj blokadi (Fine group,... dalje sami istražujte, inače bar 5 firmi ugašenih/blokiranih...) toliko o njegovoj stručnosti...
    Dalje, Miroslav Aleksić, bar 2 blokirane/ugašene firme... Sam predsednik Jeremić je odavno ugasio sa čitavim nizom afera (kod svih ovih se sve na kraju svodi na finansije )... Jedino mi je žao čestitog profe Vladete Jankovića, koji se naivno upustio u zajednički projekat sa nedoraslim, zlonamernim i pre svega glupavim klincima - I na ovom će završiti svoju političku karijeru ( jer godine su mu prošle)...
  • @Ni Kurta ni Murta

    07.08.2023 15:23
    Ali, prijatelju, mi znamo da si SNS bot, možeš do mile volje da glumiš "razočaranog građanina".
  • Analitićni guru

    07.08.2023 14:46
    Koliko
    Bitke za 0.8% , mada spram rukovodstva previše procentualno...
  • Ni Kurta ni Murta

    07.08.2023 14:04
    @Svako
    "ko kaze da su svi isti je obicna SNS botina"

    Svako ko kaže da nisu svi isti ja obična opoziciona botina.
  • Bojan

    07.08.2023 13:17
    Kljuc za vrataBudzetskog hrama
    Nova SNS frakcija i Eskobarov pijun.
  • AltF4

    07.08.2023 12:54
    Pa?
    Svako ko je pratio, bilo je je jasno na početku da je Narodna Stranka previše podeljena unutar sebe. Nemože centar desno i centar levo da boravi unutar jedne partije, što je od nastanka ovde bio slučaj. Verujem da je ovo dobro i ne mislim da opozicija mora da izlazi ujedinjena na izbore. Mislim da je bolje da se naprave dva bloka, jedan koji okuplja stranke od centra na desno i drugi koji okuplja stranke od centra ka levo. Kao neko ko je u potpunosti za EU, iskreno nemam nameru da dajem svoj glas koaliciji punoj desničara, kao što verujem ni desničari nemaju nameru da daju svoj glas pro zapadnim partijama. Naravno, borba protiv trenutnog kriminalnog režima treba da je prioritet, ali je potrebno i da se partije u Srbiji jasno postave na političkom spektru a ne da se neprestalno dodvoravaju rezultatima istraživanja. Budite dosledni političkoj ideologiji koju vaša partija, koja god da je zastupa. Konsolidujte svoje članstvo i edukujte javnost i građane o vašem političkom programu, ekonomskim rešenjima i pravca u kome želite da vodite zemlju. Prilično mi je, kao pojedinca muka više da slušam političke partije koje nemaju jasne stavove. Kakav takav Jeremić, koji mi nikad nije bio opcija jer su njegovi konzervativni stavovi uvek bili jasni, barem je sad jasno stavio pred javnost ciljeve svoje partije. Iako se duboko ne slažem oko njegovih prioriteta, poštujem tuđe političko mišljenje i jasno mi je gde se nalaze na političkom spektru.
  • Svako

    07.08.2023 11:46
    Svako
    ko kaze da su svi isti je obicna SNS botina jer zaista je vreme za celokupne promene! Politika je za drustvo koje je zrelo…mi smo pri kraju tog ciklusa! @ M u potpunosti se slazem sa vasim komentarom!
  • K2

    07.08.2023 11:37
    Welcome
    Dobrodošli u realnost !sta ste očekivali , da će 5.oktobra da vam bude bilje ?! Ili možda nekog 6. za koji se sad mnogi ovde zakažu ?! E pa neće , a jel znate zašto , zato sto mentalitet naroda se ne menja na izborima … a sastavni deo tog naroda su i političari iz opozicije …. Ovde je takva klima i podneblje da svako prvo i iskljucivo misli na sebe…
  • Rkekoke

    07.08.2023 11:24
    Aha
    E sad tek dolazi bućkuriš. Ko će predvoditi ujedinjenu opoziciju:
    1. Tepić
    2. Aleksić
    3. Lazović
    4. Obradović
    5. Lutovac
    Sad tek kreće prava papazjanija jer samo jedan može.
    Svuda na svetu ima budala al izgleda da je ovde kod nas centrala.
  • Kata

    07.08.2023 11:12
    Nisu naravno
    Naravno da nisu svi isti, ovi sto se cepaju su mnoooogo gori.
  • micko

    07.08.2023 11:07
    tako je kako je
    Svi su bezprizorni, niko od njih niti ima sta da ponudi niti ima harizmu niti je dovoljno inteligentan da se na pravi nacin suprotstavi vlasti. OVi likovi samo kukaju, samo se bave sta vlast lose radi ali je problem sto to nije dovoljno. Umesto da rade na kreiranju imidza, oni se moraju pribliziti i SNS i SPS glasacima a ne samo gradjanski orientisanoj Srbiji.
  • vladaNS

    07.08.2023 10:46
    ?
    Nikao da i ovi "učeni" političari neće da shvate da političr nije zanimanje! To je funkcija koje je u normalnom svetu ograničena na dva mandata. Nikako da shvatre da su bivši i da treba da se sklone da dođe neko nov, ko će biti najuren ako ne valja. Ja ću prvi biti za smenu onoga ko je izneverio moj dati glas , jer me sramota i osećam se poniženo da me vancaga leže predizbornim obećanjima. Isto tako je i s Jeremićem, ai ostalim ustoličenima preko trideset godina. Čoveče bio si, odslužio si svoje pusti druge, ako ne možeš pomoći nemoj odmagati., piši memoare, kupi košnice, vočnjak, idi na pecanje.....Pozdrav iz Vojvodine
  • Vlade

    07.08.2023 10:45
    Glupost je da su svi isti i to je, ako niste primetili, SNS-ovski koncept koji gmazne botine guraju sada.

    Neka među opozicijom budu svi isti, ali niko od njih nije ljudsko dno, otpad i ološ poput ovog zla koje nas jaše i isisava do poslednje kapi već godinama.

    Tako da, ne, nisu svi isti, daleko od toga.
  • Darkoni

    07.08.2023 10:39
    Svako je bolji od naslednika Slobodana Miloševića (Dačić) i naslednika Vojislava Šešelja (Vučić). Ali srbi su se poslednji u Evropi rešili komunizma, ili nisu? Srbi ne žele da žive normalno .
  • pera nevera

    07.08.2023 10:26
    Miroslava Aleksića za predsednika!
  • Svi su isti

    07.08.2023 10:20
    Svi su svuda isti, u svakoj državi, zato nam treba promena sa predstavničke na direktnu demokratiju, bez stranaka, poslanika, skupštine i vlade.
    Ko jos nije ukapira da su svi isti, neka pogleda ovaj sjajan klip u kom Tanja Bošković objašnjava šta su političari.
    https://youtu.be/65KH69Nt_8A
  • V

    07.08.2023 09:47
    Budale vide vlast i opoziciju.
    Pametni ljude vide lopove i lopove!
  • pozovi M..

    07.08.2023 09:44
    ... radi politickog proglasa
    "...Ovo je 21 Vek i radujemo sto veliki broj Omladine i Starijih želi Promene skladno vremenu jer vreme Vodja je daleka prošlost"!!!

    ________________

    ovo sto ste napisali je najblize politickom proglasu ili izvodu iz programa. kod mene ujutru obucar otvara u 8h sa informerom u rukama, dok se omladinci uniformisano noseci kackete i torbice, za sitnu lovu brinu o tome da li je izvrsena distribucija narkotika u njihovom kraju i cuvaju svoje murale i grafite.


    uporedi broj mladih iz protesta 96/97, sa sadasnjih 20ak mladih hrabrih studenata koji se ne plase da podignu jano glas.
  • Limanac

    07.08.2023 09:44
    Isto bi prošao i DOS da ih CIA nije ujedinjavala milionima dolara.
  • Pa

    07.08.2023 09:07
    Baš suprotno. Imamo previše starih neuspelih političara. Ovaj korak je odbacivanje starog.

    Muka mi je Jeremića i sećanja kako je “branio” izgubljeno Kosovo. Koliko li je samo novca spiskao za izgubljenu bitku. Stolica u UN? LoL.
  • Aleksej

    07.08.2023 08:56
    Punjena lignja
    Jesu svi isti; osim naprednjaka, oni su ipak najgori olos, lopovi i nasilnici. :)

    Sry botovi.
  • Baba Vos

    07.08.2023 08:40
    a koga podrzava poslanica NS koja "kao majka" tvituje u poslednje vreme?

    zivo me zanima
  • Krstivoje

    07.08.2023 08:39
    ...
    Narodna...
  • Realista

    07.08.2023 08:36
    pijavice
    Mala bara, puno lenjih krokodila.
  • rale

    07.08.2023 08:29
    Svi se otimaju oko suve i prljave koske koja je vlast u Srbiji. Treba mazati oči bolesnim penzionerima i polupismenima pod parolom neke sjajne istorije i još sjajnije budućnosti. A realnost je da samo oni političari koji planiraju da direktno sarađuju sa internim kriminalcima i da prodaju državu strancima mogu se nečemu nadati od vlasti.
  • Јанез Јаншић

    07.08.2023 08:28
    Европа здај
    Имали 2 или 102 партије свима је заједничка политика Власт ,бахатост,лоповлук....кога брига за грађане и сиротињу ,пред изборе куле и градови али за елиту и кумове после избора инфлација,стезање кајшева,поскупљења....за сиротињу и оста парола како и на тараби пише она ствар а није ,елити тараба народу она ствар
  • Uroš

    07.08.2023 08:22
    @da su svi isti" Autor: N1
    A el nisu?
  • M

    07.08.2023 08:18
    M
    Problem je sto ovo traje 35 godina i deo Gradjana zaista pomisli da su svi isti sto je prestara zamka za bilo koji jednopartijski Rezim! Većina Gradjana zna da to nije istina i želi to promeniti to jest takav Sistem koji nas je uništio! Srbija je dobila nekoliko mladih Političara koji su obrazovani i žele da sve to promene! Aleksic spada u tu grupu novih Političara i puna podrska sto se odvojio od Jeremića jer ovaj ima previše repova i samo biga sputavao sa raznim dilovima dogovorima i uvukao u prljavštinu koja mu nije potrebna!!! Ovo je 21 Vek i radujemo sto veliki broj Omladine i Starijih želi Promene skladno vremenu jer vreme Vodja je daleka prošlost!!! Sada se vrednuje Sistem gde te neinteresuje Predsednik Premijer Stranke..već kvalitet života i poštovanje Zakonskih Prava! Imamo polupismene Političare 30 godina koji su Paraziti i bogate se upravo na izlisenoj floskuli:svi su isti Itd! Bice to sve promenjeno vrlo brzo a covek se na dobro odmah navikne!!! Svez primer vam je CG gde se bukvalno sve menja iz korena nabolje! I sami kažu kamo sreće da smo bili pametniji i sve menjali pre 20 godina! Novo doba traži nove ljude i nov Sistem koji te nejce sludjivati već terati da napreduješ u svakom smislu!!! Mi uvek kasnimo i preskupo sve plaćamo i verujem da ćemo sa time vrlo brzo završiti! Podrska za Akeksica i sve mlade koji žele promene jer od nas matorih…vajde nema vukli smo i dovukli do samog dna!!! Bravo…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna