Autor: Danas

Info
24.08.2023.
08:44 > 08:49
U poslednje vreme u regionu su učestale zabrane muzičara, a među onima koji traže takve zabrane, samoinicijativno ili na pritiske raznih "patriotskih" udruženja, pojavljuju se i gradonačelnici.
  • Ali zaista, sta ce

    25.08.2023 01:50
    nama u RH takva muzika!?
    Zanimljivo je to da gotovo nikad neces cuti nekoga iz Hrvatske ( osim onog malo dijela jugonostalgicara ) da je Hrvatska nekakva drzavica, dok ces to u pravilu cuti u Srbiji i BiH kako smo, eto, svi mi male i beznacajne drzavice i slicne fantazmagorije. Ne gospodo, mi smo prodisali od kad smo se rijesili siromasnijih i nazadnijih od sebe a to zasto ste vi tu di jeste, najbolje da se pogledate u ogledalo i zapitate zasto ste tu di jeste!? Sta se tice zabrane, ja sam za 100% za to da se u prostorima u vlasnistvu gradova i opcina u RH ne dozvoljava turbofolku iz BiH i Srbije da nastupaju u tim prostorima. To nije nasa muzika i mi to nikad nismo slusali a oni koji poticu iz tih pasivnih krajeva nekadasnje SFRJ a zive u RH, neka zakupe privatne diskoteke pa udri Mile srce do kolena i Kebu i Karleusu i Harisa &co.
  • Sremac

    24.08.2023 11:41
    Seljana smo generalno, sa ili bez ovih pevaca, mogu da brane kolko hoce, masa ce ih i dalje slusati i fanaticki obozavati i davati im pare a ovi ce se smejati jer si ni oni ne loze na svoje pesme.
  • Лиманац

    24.08.2023 11:25
    Подршка забрани непромереног
    Најгори су ми они који желе тобоже пристојно друштво, али силовито бране назовипеваче који своју публику гађају чарапама и ударају патикама.
  • Ns

    24.08.2023 09:10
    Nije pevac svaki narkoman ili svaka striptizeta sa glasom.

    Estrada je sve najskrnavije iz ovog drustva!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna