Autor: 021.rs

Info
21.09.2023.
06:24 > 06:25
Policija u Šapcu, Požarevcu, Nišu, Kikindi, Somboru, Leskovcu, Valjevu, Novom Pazaru i Pančevu uhapsila je osam osoba.
  • Jp

    21.09.2023 07:58
    Jp
    Pun je Fejsbuk,Instagram sa oglasima lazne firmirane garderobe vec 15 godina i vise! Ja ih nebi hapsio jer 70% ljudi nema para kupiti orginal a svako zeli da ima nesto firmirano na sebi! Ovako svi zadovoljni jos ako je kopija odlicno odredjena radiation nema kraja! Samo bih sve te sajtove i oglase oporezovao to jest legalizovao dok jos nismo u EU jer na ovom poslu zarada je veca od prodaje narkotika i meri se u milionima! Bio sam u Kini i tamo su vam cipele 1 euro a kada uzimate jedan kontejner 10 do 30 feninga dok ih u Srbiji prodajete za 35 do 60 eura! Dok je Turska zaista kvalitetna ali i skuplja! Ovaj posao je zabranjen zakonom svugde u Svetu i kažnjiv novčano i zatvorski sem u zemljama koje nisu članice EU SAD UK UAE ovo sve ostalo prodaje se i nosi fals garderoba! Primera radi svi Svetski Brendivi su zabelezili drastičan pad prodaje svojih proizvoda zadnjih 10 godina koji se računa u Milijardama! I onaj ko je došao do para neda 3 4 8 hiljada eura za torbe odela Itd sem Političara jer i Biznismeni kombinuju koliko je meni poznato!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna