Autor: Danas

Info
13.10.2023.
08:00 > 08:17
Penzionisani pukovnik policije Goran Stamenković rekao je, iznoseći završne reči u Prvom osnovnom sudu u Beogradu de je prisiljen da preuzme krivicu za dešavanja u Savamali.
  • igor_t

    13.10.2023 11:36
    Mark
    13.10.2023 • 09:51
    ..
    Prvo neka objasni otkud mu tolika lova za onakve kuce u bg. Pogodio se da mu legalizuju sve a on ce preuzeti krivicu. Kad su ga izradili za jedan objekat, digao je prasinu. Da su mu legalizovali, cutao bi. Isti je on deo paketa kao i ovi na vlasti.

    Bravo botu, neka si ti nama rekao i otvorio oci "kako je i on isti kao i ovi na vlasti". Provaljena vam je mantra odavno.

    Al evo da ti prosirim vidike. Briga mene sto je on "isti", neka on da imena i neka se nastavi istraga i procesiraju svi umesani u to nedelo. A onda ce i on i ostali u zatvor, jer su svi "isti".
    Ali ne, jer iz razloga sto je neki tamo pandur "isti" kao i ostali, sada cemo u gadosti da okrenemo glavu, drzimo se "morala" i "principa" i necemo verovati vise nista ovome, a usput cemo zaboraviti one u pozadini koje on optuzuje, a svi znamo ko je zapravo glavni iza BGH20.
  • Dz0

    13.10.2023 11:35
    Za ovakvo svedocenje u normalnom svetu padaju vlade, bez obzira jel ima putera na glavi ili nema.
  • Инспектор Вишекруна

    13.10.2023 11:17
    Један од 5 000 000
    ""Не поносим се тиме што сам прибегао нелегалној градњи, али ја сам само један од пет милиона, пошто толико у Србији има нелегалних објеката", рекао је он пред судом."
    Ако неко сазида шупу, пољски ве-це, свињац и слично без дозволе поред куће са свим дозволама то је такође нелегални објекат!
    А шта си ти сазидао? Колико кошта твој нелегални објекат?
    И како то сазидати са твојом платом? Ајде упути ме у тајне инвестирања имаш 30% профита доживотно!
  • Milan NS

    13.10.2023 11:13
    Dala baba
    dinar da u kolo uđe, a dva da iz kola izađe
  • Dete rock'n rola

    13.10.2023 10:29
    Ma laže 100% ,ne bi to ovi iz vlasti radili. Oni su svi pošteni i nevini.
  • ex chapman

    13.10.2023 10:08
    mafija
    podseca na one "ponude koje ne mozes da odbijes" iz amercikih gangsterskih filmova. vidi druze ako priznas dobices to i to. ako ne priznas probudices se sa konjskom glavom na jastuku.
    a ovo je jos i gore, jer nije u pitanju obicna mafija, nego drzava-mafija
    ne znam tog pukovnika niti sve detalja tako da ne mogu da budem siguran da li je bio kvaran i od pre, ali svakako je podlegao. umesto da mu uniste zivot (u bukvalnom ili prenesenom smislu) dobio je pukovnicku penziju i obecanje legalizacije njegove protivzakonite zgrade. npr. ne znam da li je gradnja pocela pre ili nakon sto je dobio tu ponudu, odnosno da li je rezultat njegove prirodne skolonosti ka marifetlucima ili prosto nije mogao da odoli nakon sto mu je neko dosapnuo da ce moci da digne zgradu bez papira, taksa, naknada i kojekakvih drugih gluposti (ne treba zaboraviti da nije u pitanju kuca kojom se resava stambeno pitanje vec zgrada kao investicija da se zaradi)
    sve u svemu ne bih voleo da se nadjem u toj situaciji i ne bih ni da zamisljam sta bih ja izabrao - trt ili smrt
  • Sava

    13.10.2023 09:53
    A gospodin se brani tako što dok je nelegalno gradio i imao zaštitu, maltretirao društvo i gradjane svojom bahatošču, sud odbacivao prijave jer se radi o cistoj korupciji uticajem. I sada isti taj argument koristi u svoju korist.
    Ovakvi su gori od onih pritiv kojih se navodno borimo. Jer su upravo ovakvi ljudi izvršitelji svega lošeg što se sprovodi na terenu i u društvu. Ovo su vam oni čuvari u logorima koji su uživali dok su radili svoj posao a kasnije se branili da su “morali “ da rade svoj posao.
  • Mark

    13.10.2023 09:51
    ..
    Prvo neka objasni otkud mu tolika lova za onakve kuce u bg. Pogodio se da mu legalizuju sve a on ce preuzeti krivicu. Kad su ga izradili za jedan objekat, digao je prasinu. Da su mu legalizovali, cutao bi. Isti je on deo paketa kao i ovi na vlasti.
  • Ne veruj lopovima

    13.10.2023 09:38
    Stari Beograđanin sa Senjaka
    Sam je kriv. Očigledno je bio zaboravio staru srpsku izreku "ko sa đavolom (indirektno sa AV) tikve sadi, o glavu će mu se lupati"! Prihvatio krivicu za Savamalu na sebe da bi mu legalizovali gradnju na crno- a eseneslije ga -kao i bar dva miliona Srba koji su glasali za njih, PREVARILI. Već zbog njegove budalosti da je verovao režimu AV -čije su sluge bili i ostali šefovi policije, zatim tužioci i sudije itd. - treba da ga osude i sruše mu nelegalni objekat. Da to bude ozbiljna opomena drugima da ni Vučiću ni njegovoj celoj bulumenti sluga i poltrona, niko ne sme ništa da veruje!
  • Mile

    13.10.2023 09:33
    "dodajući da tužilaštvo nije dokazalo Stamenkovićevu krivicu, te da je investitor objekta bila njegova supruga." kod nas vise nema nevinih, samo manje i vise krivih....
  • D

    13.10.2023 09:24
    .
    Prvo, nisi jedan od 5 miliona, jer ne gradi 5 miliona građana ilegalno.
    Ti si jedan od par stotina iskvarenih prodatih bednika koji podržavaju druge bednike koji truju i otimaju ovaj narod.
    Kraj nam je svima isti. Nisam vernik, ali za ovakve poput vas, nadam se da postoji nešto gore od pakla.
  • Minhauzen

    13.10.2023 09:23
    Majstore, odakle tebi novac za gradnju dve zgrade sa više stanova? Da nisi igrao LOTO? Zemlja Stradija sa glavnim gradom Kradija.
  • need for speed

    13.10.2023 09:21
    Fijuuuu
    Dobio je uslovno 6 meseci zato jer je na silu srušio nelegalnu gradnju a sada će da dobije 6 mesece zato što je nelegalno gradio! Sukob interesa! Treba on leppo to sam sebi kao pandur da sruši i onda sam sebe da tuži kao građanin.
  • Porto

    13.10.2023 09:00
    Poreklo novca za zgradu?
    Jedino pitanje je otkud Stamenkovicu novac da izgradi zgradu.
    U odnosu na zaradu, da li taj covek moze da napravi objekat tolike vrednosti?
    Poreklo novca.
    Da li to iko spominje na sudu?
  • Realista

    13.10.2023 08:58
    stanje u MUP-u odlično
    Mene interesuje kako je taj Stamenković zaradio od policijske plate dovoljno da zida zgradu? I on i ovi koji ga sada procesuiraju su deo istog kriminalnog miljea, najgore od svega je što pripadaju institucijama srbije.
  • Saša

    13.10.2023 08:46
    Sve se to već znalo
    Samo je pitanje kako će ova SNS sekta spinovati njegovo priznanje...
    Verovatno će reći: Kome više verujete? Osuđenom policajcu ili nama i da laže kako bi snosio što manje posledice... Istraga se neće proširiti, iako je naveo ime osobe koja mu je pretila...
    Pojeo vuk magarca...idemo dalje....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna