Autor: Beta

Info
14.10.2023.
11:45
Iranski ministar spoljnih poslova Hosein Amirabdolahian rekao je danas da su "naoružane grupe" u regionu, "u potpunosti spremne" da odgovore na bilo kakav potez Izraela.
  • posmatrač

    15.10.2023 10:05
    ko će koga
    Ovi su prvi počele pa će oni njih, pa će ovi da vrate onima, pa će da se "prelije" tamo, onde, ovde i onamo, a zatim će ova flota da stigne u to more i tako do besvesti i tako vekovima... dok se ne smuči kosmosu i ne zavrljači asteroid od 15 km u prečniku da završi stvar
  • Zare

    14.10.2023 18:14
    Cuj njega, kriminalno delovanje kao da pre toga nista nije bilo. Posle ove zlocinacke akcije i izjave, Izraelci imaju pravo da raspale po tim teroristima gde god se nasli pa makar to bio i Iran.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna