Autor: FoNet

Info
23.10.2023.
12:28
Desetine hiljada žena širom Islanda, uključujući i premijerku Katrin Jakobsdotir, sutra će prekinuti rad u prvom štrajku te vrste u proteklih gotovo pola veka.
  • Bezelbub

    23.10.2023 23:57
    Premijerka štrajkuje jer ima manju platu od... premijera?! Ili samo skuplja poene ko onomad kad je siroti Princ Vilijem spavao ispod mosta okružen SAS-ovcima da "oseti kako je beskućnicima". U zapadnom svetu ne postoji realna razlika u platama na osnovu pola. SAmo na osnovu zalaganja, truda i požrtvovanja, kao i dobrim primanjima u ne baš popularnim poslovima među ženama. Pa u poslednje vreme ne umete ni titulu za miss da osvojite, kakav crni pay gap.
  • Apsurdistan

    23.10.2023 19:12
    "Desetine hiljada Islanđanki sutra će štrajkovati prvi put u pola veka, među njima i premijerka"

    U ekonomski razvijenim, demokratsko naprednim zemljama kao što je Srbija - premijerka neće štrajkovati, nikad!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna