Info
25.10.2023.
11:50 > 12:14
Postoji nekoliko stvari koje sam kao mala zamišljala da bi morale da se dogode u budućnosti ili da bi, u najmanju ruku, bilo strava da se dese.
  • Hattori Hanzo

    25.10.2023 19:16
    Fucking televizor
    ..četvrtasta zver izbačena iz kuće davnih dana..malo interneta i mirno živim...
  • dz0

    25.10.2023 17:43
    Ne radi endorfin radi dopamin, zato je i sve instant prekomerno laka navlaka ne na jednu nego velika vrata za sve bolesti zavisnosti a sad dal pomaze da se povezemo sa ljudima ili isto zavisnicima, tu su socijalne mreze instant zavisne za lajk, slatiksi, kladionice, opijati... pa na kraju i medikamenti sa one koji bas preteraju sa preterivanjima, ukratko ekonomija Zapada danas za one imucne a u dosadi, a mi smo ovuda sve samo ne imucni ali na prodaju eto skroz pa jesmo.
  • Zamenik zamenika

    25.10.2023 14:11
    Neki smo izbacili TV uređaj iz stana još pre 5 godina.
  • expert za bindzovanj

    25.10.2023 12:53
    Kao neko ko bindzuje poslednjih 3 godine bez mogucnosti stalnog zaposlenja mogu da kazem da je najgori scenario - prezasicenost. Na kraju ne postoji nijedna serija, nijedan zanr zapravo, koji moze da zainteresuje jer je sve pregledano i mnoge stvari se ponavljaju i presipaju iz jednog naslova u drugi i na kraju se sve svede na isto.

    Jednostavno industrija i pisci vise nisu u stanju da zadovolje konstantnu i sve vecu glad koja potrazuje jos, i jos, i uvek jos necega drugacijeg, remake je postao normalan; pisu se nastavci nekada zavrsenih serija i, neretko, gluplji su nego tamo gde su se nekada zavrsile.

    Ono sto je nekada bila eksplozija kreativne industrije o kojoj je pisao Teodor Adorno, u ovom kontekstu je postalo ili postaje pustinja u kojoj se trazi oaza (drugacija serija, nastup, glumci, zanr itd).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna