Autor: Tanjug, BBC

Info
07.11.2023.
20:25 > 20:26
Sumnja se da su kompanije Koka-Kola, Nestle i Danon dovodili potrošače u zabludu, navodi se u tužbi Evropske organizacija potrošača i dveju grupa za zaštitu životne sredine.
  • Radoje

    08.11.2023 16:59
    Da vam objasnim da se nemoze reciklirati plastika koja je koristena za recimo u Srbiji kad narod natoci u velike flase od 2 litre i 6 litara benzin i naftu i prelije u auto. Mikronske cestice se iz plastike nemogu nikada ama niti jednim postupkom izbaciti jer se ona samo melje i topi zajedno sa svim otrovnim hemijskim elementima od nafte i benzina da ne govorimo o ostalim uljima za kocnice, pomfrita itd.
  • Lasm

    08.11.2023 10:14
    Zeleno, volim te, zeleno
    Oduvek sam govorio da stvarna promena pocinje od pojedinca, dakle, da svako svesno smanji potrosnju jednokratne plastike. To je teze. Najlakse je kupovati kao i obicno.... aaaliiiii, kupim ovo kao zeleno, pise na ambalazi da je OK i ja sam super i nastavim da idem linijom manjeg otpora.. Ne ide. Posle ce svi biti zeleni a mi se gusimo u plastici.
  • Gyhh

    07.11.2023 21:23
    A ko ce da tuzi Galens, zbog obmane,da gradi na Limanu V...i ti je obmana kupaca
  • CISTAC

    07.11.2023 20:37
    Pa sta ste ocekivali?! Sva ta globalna zelena agenda,klimatske promene,ona mala Tunberg ili kako se zove savrseno je oamialjena prevara. Koja ekologija,kakva zelena agenda i gluposti. Najveci zagadjivaci planete su upravo koka kola sa plastikom i sva ta gigantska sektaska ekipa svetskih kompanija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna