Autor: N1 Zagreb, Beta

Info
08.11.2023.
15:48 > 16:21
Koka-kola Hrvatska saopštila je da privremeno povlači određene proizvode.
  • Nismo isti i nikad

    08.11.2023 21:42
    nismo bili isti.
    Pises gluposti, tipicne za jugoslovena iz Srbije. 91' ste svi trebali stati iza imena Jugoslavije i mirnog razdruzivanja ali ne, vi ste sanjali stvaranje Velike Srbije a na prosvjedu protiv tenkova tkz. JNA koji su krenuli ka Vukovaru i Istocnoj Slavoniji na Trgu Slobode u NS u skupilo se ravno 10 ( deset ) gradjana NS a. Ovu aferu o trovanju u HR svi pomno prate i to je tema br. 1. Na Index.hr u lijevo liberalnom portalu koji je ujedno i najcitaniji elektronski medij u RH ovo je tema broj 1. tako da tvoje tvrdnje ne stoje. Mozda bi u Srbiji bilo tako, u Hrvatskoj nije.
  • B

    08.11.2023 16:08
    tuga
    Ovaj banalan primer pokazuje da je malo jaca korporacija mocnija od kvazidrzava nastalih na prostoru ex Yu.
    I o ovome se pise malo, jer medij koji od ovog napravi pricu ce ostati bez sponzora ODMAH.
    Umesto politickog komesara sad je tu Marketing manager da objasni sta su nono teme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna