Autor: Danas

Info
15.11.2023.
07:56 > 08:01
Lekarska komora Srbije još se nije oglasila nakon što je načelnik Hitne pomoći u Kovinu dr Srđan Nenek sa grupom pristalica SNS blokirao izlaz iz kuće poljoprivrednika Jovana Jovanova u Bavaništu.
  • Nena

    15.11.2023 15:34
    Biti Dr. ili poslušnik
    Pokrenimo peticiju da se od Lekarske komore Srbije traži ukidanje licence dotičnom lekaru zbog neetičkok ponašanja, odbijanja da udje u kuću i pogleda pacijente (tek tada možemo da govorimo da li je bilo pacijenata ili ne u toj kući). On nije hteo ni to. On je pljunuo na lekarski kodeks humanosti zarad političkog poena????????
    Ja sam za peticiju, a vi
  • Vera

    15.11.2023 12:17
    Hm, da li se taj isti sto kuka da njegova supruga ne može da vodi decu kod lekara zbog blokiranja. Meni je dosta blokada poljoprivrednika Ito već godinama. Meni je taodje palo na pamet da blokiram izlaze da ne idu na njive da rade inače nisam član ni jedne stranke. Takodje znam da je cena kukuruza u maju bila jedna cena da bi sad bila duplo manja. Zašto se ne bune sto vestacko djubrivo svake i seme svake godine je sve skuplje. Zašto se ne organizuju pa svi da idu ispred skupštine samo bez traktora.
    Meni je dosta kad su blokade da pešačim a dotični poljoprivrednici kod hotela Tamiš u Pančevu okreću prase na ražanj i podsmevaju se nama koji pešačimo da bi došli do gradskog autobusa.
  • s

    15.11.2023 11:00
    buduci ministar, bilo cega
  • Tata političčar

    15.11.2023 10:56
    Ja lekarka
    Da li je u ovoj zemlji ikad odgovarao i jedan lekar ili zubar?Nisu oni ni master a kamoli doktori. Nemaju tu akademsku titulu, već ih mi tako zovemo. Ne samo da su lekari u politici već je važno da su im otac, muž i slično, makar sitni političari da bi uopšte diplomira li na medicinsko fakultetu.
  • Da

    15.11.2023 09:21
    Većina lekara u SNS? Svi oni imaju imena, prezimena i adrese stanovanja.
  • Партијски

    15.11.2023 09:20
    плен
    Праксу да странке воде кадровску политику и свуда постављају искључиво своје људе, увео је Шешељ и српска радикална странка. То су после прихватиле и друге странке и тако је настала доктрина"партијски плен". То је нешто најштетније по нормалан живот и нормалну државу. 100% чланова се учлањује у владајуће странке само да би добили шефовско место, запослење, итд. Док се та пракса не измени, стање у Србији ће бити овакво какво је данас. Тај доктор сигурно никад не био директор да се није учланио у странку, а ето како све мора да се доказује странци. Бедно и јадно, да се доктор, па још директор мора да бави таквим стварима.
  • Jaja

    15.11.2023 09:12
    Postoji razlog, vrana vrani oci ne vadi...
  • Marija

    15.11.2023 09:08
    Doktor
    Ne da Vucic!
    Doktor ce dobiti medalju!

    Srbiji ne SME,
    da svane!
    A. Vucic!
  • Realista

    15.11.2023 08:58
    Ništa od toga
    Biće unapređen, postaće načelnik. To ste izabrali na prošlim izborima a i na budućim ćete isto učiniti.
  • A

    15.11.2023 08:34
    A
    A kako da se oglase kada je vecina u SNS? Zato smenom ovog rezima Politika nesme vise biti nigde umesana zarad licne karijere koristi itd! Politika Politicarima Medicina Nauka Doktorima bez ikakvog uticaja! Postati neki Nacelnik i sl.nemoze vise ici oreko Stranki i Politike vec zaslugom i zna jem kao u svim Pravnim i Civilizovanim Drzavama Sveta! E tek tada cemo svi osetiti boljitak i kvalitet Medicine i svega u Srbiji!!! Ovo sto imamo zadnjih Decenija je Kaubojstina koje je mnoge kvalitetne Doktore i ljude oterala iz ovakve Srbije jer nema zdravog Sistema!!! Normalno da doticni Doktor mora odgovarati za nauk svima!!!
  • Etički kodeks

    15.11.2023 08:30
    Šta to beše
    Kodeks medicinske etike LKS; član 7- Načelo staranja o ugledu i dostojanstvu profesije- stav 2:"Etičkim ponašanjem prema pacijentima, njihovim bližnjim, svojim kolegama i drugim licima i u profesionalnom i u privatnom životu, čuva plemenitu tradiciju lekarskog poziva". A ima i član 2 u kome se predviđa disciplinska odgovornost za prekršaj u poštovanju Kodeksa.
  • Alpaka

    15.11.2023 08:22
    Ko da pokrene postupak?
    Lekarska komora Vojvodine ima sud časti, predviđen upravo za ovakve situacije. Da li očekujete da SNS kadar dozvoli da se ovo desi? Pokrili su sve institucije, udruženja, komore, pecaroška, lovačka, šahovska i kultruno-umetnička društva kadrovima koji blokiraju rad po potrebi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna