Autor: Dojče vele (DW), Danas

Info
24.11.2023.
23:16
Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg tokom ovonedeljnog obilaska država Zapadnog Balkana pokazao je podršku i angažovanje u regionui majući u vidu 'požare' na više bezbednosnih frontova.
  • Fića

    25.11.2023 08:42
    Nato i Srbija...
    Ovo je kao kada bahati piroman pokušava da glumi vatrogasca.
    Alija Izetbegović je bio pred sklapanjem dogovora o ostanku BiH u ostanku u zajednici sa Srbijom i CG, a onda se pojavio piroman sa naređenjem da od toga nema ništa, već da se ide u rat.
    Slično je i sa nesrećnom Ukrajinom i Palestinom u ova vremena.
    Rat, stradanja, uništavanja, masovne pogibije, posebno dece i sve zbog čega...?!
    "Gazolina" u bilijardama dolara, procenjene dobiti za piromana...!
  • BRICS vs EU

    24.11.2023 14:48
    Od sada će Zapad i Nato morati dobro da se potrude kako bi privoleli Srbiju na svoju stranu, pošto se pojavio moćan konkurent BRICS sa kojim moraju da se takmiče za naklonost Srbije.
    Prvo i osnovno Zapad i Nato moraju Srbiji da vrate Kosovo, potpuna u stanje kao pre 1999 god, čak ni rezolucija 1244 nije dovoljna Srbiji da bi bila zadovoljna, jer BRIKS nudi više.
    Tek kada vrate Kosovo, onda mogu da se takmiče sa BRIKS-om ko će više i bolje da urade za Srbiju, kako bi Srbija ušla u EU. Oni treba da budu srećni ako Srbija uopšte hoće da uđe u EU.
    Ako Amerika i Nato nastave da pričaju o nezavisnom Kosovu, odnosno ne povuku svoja priznanja nezavisnosti Kosova, kao što to rade Afričke zemlje, onda oni nemaju nikakve šanse u budućnosti za naklonost Srbije, koja ide u BRIKS.
    Idu izbori u Americi, nadam se da će nova administracija to uvideti, i krenuti sa otpriznavanjem Kosova, kako bi imali bilo kakvu šansu da Srbiju privuku jer čak i da otpriznaju Kosovo, neće ni tada im lako biti protiv moćnog BRIKS-a da privole Srbiju. Sa ovim što rade nemaju šanse, i dobiće ODKB tvrđavu u centru Evrope, tako da se manu priče o RS i Kosovu, jer to će ih udaljiti od Srbije, umesto da se takmiče sa BRIKS-om za nju sa ustupcima.
  • Zajedno

    24.11.2023 12:52
    Da ima stranka na ovim izborima koja bi u prvi plan stavila ujedinjenje Srbije i Republike Srpske imala bi moj glas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna