Autor: Euronews Srbija

Info
02.12.2023.
17:05 > 17:13
Pre nekoliko dana na društvenim mrežama pojavile su se prvo privatne fotografije, a zatim i video-snimak jednog od opozicionih političara Đorđa Miketića. On se u petak povukao iz kampanje.
  • B

    03.12.2023 07:11
    Smejurija
    Ovde se 24 godine vode ISKLJUČIVO negativne kampanje tipa mi smo još dobri kakvi su ovi drugi.
    Ni jedna stranka nema ni politički program pa ni nema šta da predstavlja.
    EU, Kosovo i bolji život su demagogija oko koje se svi vrte.
  • Fuj49

    03.12.2023 07:08
    Ma kakvi
    Negativna kampanja da se obije o glavu čoporu bez karaktera, vaspitanja, morala, stida, sa plaćenim diplomama i falsifikovanim doktoratima? Ni govora o tome.
  • rale

    02.12.2023 18:40
    Diktatura je najbrži i najjeftiniji način da postavite vlast u nekoj državi, ali ujedno i najplići. Vlast zasnovana na dikaturi na kraju završi na svim mogućim načinima borbe očajnog dikatora da ostane na vlasti - podmićivanje, zastrašivanje, blaćenje i kao što smo i više puta videli ubistva. Za svaku godinu diktature na vlasti društvo ide dve godine unazad, jer se gaze institucije medija, pravosuđa, policije i svega ostalog, da bi se stalno dokazivala apsolutna vlast i volja jedine osobe na vlasti. Tako da je država Srbija za više od decenije SNS vlasti u svakom pogledu degradirana za dve decenije razvoja, izuzev od bogaćenja SNS bratije i kumova koji dalje plaćaju medije i ostale podobne kanale za pranje novca.
  • ProGlas

    02.12.2023 18:28
    Srpski inat
    Ako su svi isti, a nisu, ovo me može samo podstaći da izađem na izbore i glasam da neki drugi budu vlast. Sve mogu oprostiti ali da me neko smatra maloumnom, da me ponižava misleći da uvredljivi pamfleti i snimci o nekim ljudima mene kao građanina opredeljuje kad biram, e to ne opraštam. Jedino moje "oružje" protiv ovoga je moj glas na izborima i neću propustiti prilku da kaznim onog ko me omalovažava.
  • dz0

    02.12.2023 18:14
    Jeste, sve stoji, nauka je jedno.
    Ali ovi kojima je prljavstina plasirana, oni nisu biraci.
    Oni su sendvicari, botovi, zadrugari, pinkovci, hepijevci, njih to raduje,
    Oni zive za beskrupulozno i prljavo, tako nam i izgleda zemlja.
    Deponija morala i drustvenih vrednosti.
  • momciloNS

    02.12.2023 18:11
    Svi sve znamo, ko je kakav. Niko nije blesav. Ali realno, šta smo od pozitivne kampanje čuli od opozicije. Bilo koje "mi ćemo"? Samo čitam "mi nećemo biti ovakvi, a oni su....".
    Naravno da ću glasati protiv ovih što me prave budalom. Ala na žalost, čini mi se, za one što će me tek praviti budalom.
  • LYBI

    02.12.2023 17:43
    Iskren savet za sve ucenjene od strane sekte na izborima.
    Ukoliko ste prisiljeni da zaokružite neku političku opciju, radite ovako:
    -zaokružite i uslikajte listić,
    -pošaljite gde treba.
    -zatim tu istu listu možete da precrtate i zaokružite onu koju želite.
    -važno je naglasiti da bi u tom slučaju, trebalo da precrtate i sve ostale liste, izuzev one za koju stvarno glasate.

    SRETNO I PAMET U GLAVU 17-og.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna