Autor: 021.rs

Info
09.12.2023.
12:24 > 12:29
Posmatračka misija nevladine organizacije Crta saopštila je danas da je uputila apel na adrese 1.600 državnih službenika da savesno obavljaju svoje dužnosti.
  • Komtrolori

    09.12.2023 12:46
    Procena je da Vučić može da ukrade max 10% glasova na izborima. Opozicija ako bude imala savesne i motivisane kontrolore na svim mestima, onda će da mu smanje taj ukradeni % na 6 do 8%.
    A postoji još jedno ali ! A to ali su SNS glasači !
    Jer monstruozna stvar je da Vučić namešta krađu izbora da bi posle izbora potpisao nezavisnost Kosova. A SNS glasači pošto je takva situacija oko Kosova mogu da se predomisle, i baš na dan izbora zbog toga drugačije da glasaju. A oni ucenjeni SNS glasači koji moraju da slikaju listić, mogu recimo da posle slikanja listića ponište listić tako što zaokruže sve brojeve. A oni sa Bugarskim vozom, isto kada sa već popunjenim listićem kada dođu iza paravana, da zaokruže sve brojeve na tom listiću i ponište tako kupljen ili ucenjen glas za SNS i to onda ubace u kutiju. Jer ni SNS glasači ne daju Kosovo, možda na dan glasanja urade ovo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna