Autor: FoNet

Info
10.12.2023.
14:28
Sudija Miodrag Majić kaže da je u jednom političkom ambijentu prošlo dosta vremena i da je definitivno trenutak da se podvuku neke linije.
  • Mićo

    11.12.2023 08:18
    Ajmo nemoralni botovi, treba da se zaradi za otrovani parizer.
  • Ssy

    11.12.2023 08:08
    Glupi ili loši ili uplašeni?
    Mnogi tvrde da nas isti zamlaćuju već decenijama. Oni su deo naroda i loši su. Šta to govori o narodu?
  • Нс бој

    11.12.2023 06:41
    Народу је у понуди лош и гори,па шта да бира,вероватно је народ крив за овакво друштво.Живимо у земљи где нико никад није одговарао за пљачку државе а развукли је ко питу.И онда лопови против лопова а народ бира поштеније,па смешно је.Немогуће је све аномалије друштва исказати уопштено јер их има превише.Болесни смо и то је то,ко год победи неће бити ништа епохално ново,а већина ствари ће се наставити само друга имена.
  • Pedja

    10.12.2023 20:52
    .
    @Ресавац
    Daleko bitnija pitanja u Srbiji postoje od Kosova i Metohije, NATO, Rusije itd.
    Za početak izlazak organizovanog kriminala iz svih struktura države i procesuiranje onih koji ga tu i uveli.
  • Platon

    10.12.2023 20:44
    Država
    Neko je rekao: "Da nema vetra, pauci bi svojim mrežama nebo zatvorili". Zato svi na izbore da provetrimo ovu ustajalu , zagušljivu državu.
  • CItalac

    10.12.2023 20:05
    Ko izlazi na izbore ili je lud ili glup ili kupljen. Pa sve je namešteno. Kakvi Mi kavi Proglasi kavi SPS i SNS Kakvi Zavetnici samo se gleda ko će dobiti deo kolača.
  • Čika Gliša

    10.12.2023 18:20
    @ Миша
    Konstatacija na vaša pitanja: ni jedno od tih tema koje ste pretvorili u pitanja neće podići kvaliteta vašeg života čak i da se zatvore onako kako bi vi hteli. Sem lične emotivne satisfakcije ništa od ovih pitanja vam suštinski neće promeniti život na kvalitetnije. Ali eliminacija sistemske korupcije i vladavina institucija nad individualcima i interesnim grupama hoće.

    Ali evo vam odgovora na vaša pitanja:

    1. Želite KiM u sastavu Srbije? Napravite da Srbija nudi jednu petinu kvalitetnog života kao Švajcarska i Kosovo će se samo vratiti, ali za to nam od dana danas treba jedno 75 godina da radimo na tome. Šta mislite ko će biti izabran za premijera Kosova u sastavu Srbije da se Kosovo danas vrati? Pa Kurti naravno. Ko će činiti policiju tamo? Pa Albanci naravno. Jel ste spremni za to? Nemojte samo samog sebe lagati da se Kosovo može vratiti nekim ratom uz pomoć Rusije ili Kine i da se može integrisati u Srbiju bez Albanaca. Ako u to verujete onda treba da upišete neku školu kako bi radili na sami sebi.

    2. Ako Kosovo uđe u NATO pre Srbije priča je završena za narednih sto i više godina minimum. Ako mi uđemo u NATO pre njih u jačoj smo poziciji.

    3. Hrvatska ima mnogo veću ekonomsku integraciju sa Rusijom od Srbije. Naši ljudi nisu svesni koliko Rusija ima uticaja na Hrvatsku ekonomiju. I opet pored toga Hrvatska im je uvela sankcije i nikom ništa. Uradili su to da bi sačuvali najvećeg ekonomskog partnera a to je EU. Naš najveći partner je EU i tako će biti doveka.
  • Mile

    10.12.2023 16:45
    @ne zavlačite nas
    Aha i onda mislis da je bolje da osten ovaj olos jel? Slobodno nastavi da zvaces svoj parizer.
  • Djed

    10.12.2023 16:39
    @ne zavlačite nas, tacno tako. Prosle su 33 godine palamudjenja od strane ovih ili onih. Sve smo vec videli i culi. Od daljeg mlacenja prazne slame nema koristi. Ocigledno sve moze, samo nikako ne moze da vidimo neke konkretne rezultate, odnosno napredak zemlje.
  • ja

    10.12.2023 16:16
    Kada budemo znali tačno ko sve ima pravo da glasa i ko broji glasove onda možda budu moguće i promene.
    Treba ukinuti glasanje iz inostranstva i zabraniti bratiji iz Republike Srpske da organizovano dolaze autobusima na glasanje lažno prijavljeni na adresama Republike Srbije.
    Tek tada možemo očekivati promene
  • V

    10.12.2023 16:13
    Glasajte, uvek
    @ Ne zavlačite nas
    E bote veću glupost od tvoje poslednje rečenice odavno ne pročitah.
    Treba glasati jer svaka vlast mora da shvati da je smenjiva.
  • Миша

    10.12.2023 16:03
    Ресавац
    Проглас може свако да напише, знамо ми шта не ваља! Нисте одговорили:
    Шта са Косовом и Метохијом?
    Улазак у НАТО да или не!?
    Санкције Русији да или не!?
    Све остало знамо и без вас!
  • rale

    10.12.2023 15:43
    Draga opozicijo i intelektualna Beogradska elito. Već sada je svima jasno kako je Vučić došao na vlast i kako se održava, koja je suština sistema kapilarnih glasova i skupljanja sigurnih glasova po manjim mestima, gde SNS lokalni zastupnici i batinaši kontrolišu sistem. Vučića neće srušiti gomila kukavaca koji izlaze iz Kruga Dvojke samo kada treba otići nekom daljem rođaku na sahranu. Zapad neće srušiti Vučića i servirati vam vlast na tanjiru, jer oni i sada manje-više dobijaju od njega šta im treba, možda ga ne mirišu ali imaju oni svojih većih problema. Tako da, jedina veća tragedija od vlasti Vučića za Srbiju je anemična i nesposobna opozicija.
  • Svetko

    10.12.2023 15:33
    A domaci izdajnici?
    Ne zavlacite nas
    Kakva greska u kometaru prijatelju ili prijateljice sam naslov ovog teksta i izjave sudije Majica je prefektan.u sridu sto bi rekli Hrvati.e sad problem je sto je
    Sto ne vise bitangi otelo ovu drzavu id nas mada je veci broj na 1000 i moZda jos jedna nula vise podguzn..muva i dodvoraca za ovaj lazni sistem i ludilo koje vlada..jedino to ne znam kako se resiti domacih izdajnika lako cemo sa ss ovcima oni se znaju i kad dodje vreme na žalost 17 12. nije to vreme za njih je ninberg 3 spreman samo domaci kvislinzi su problem.... zbog njih ova sacica fasista opstaju...
  • zztop

    10.12.2023 15:29
    Političare treba menjati ko pelene i iz istog razloga...
  • Pićuka

    10.12.2023 15:15
    @ ne zavlačite nas
    Sve su promene iznikle iz krvi. Samo revolucija donosi epohalne promene.
  • ne zavlačite nas

    10.12.2023 14:51
    Od 33 godine stvaranja nenormalnog društva, oni za koje potpisnici proglasa agituju kao nekoga ko treba da donese promeme, su 12 godina bili apsolutna vlast. Odgovorni su za trećinu tog zlog vremena, a gomila njihovih preletača i za narednih 12 godina koje su usledile.
    Na izborima se menjaju samo stranke, a ne režim u senci i ono što on nameće.
    Izbori nikada nigde nisu domeli nikakve epohalne promene.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna