Autor: Danas

Info
06.01.2024.
14:13 > 14:16
Aleksandar Vulin, doskorašnji direktor Bezbednosno-informativne agencije tvrdi da je po njegovom naređenju uhapšen lider Republikanske stranke Nikola Sandulović koji se trenutno nalazi u pritvoru.
  • andrija

    06.01.2024 17:09
    Pa ne bi bilo...
    @Branka Black Rouse
    06.01.2024 • 15:35

    ratova da je neko ispunio ono sto je dogovoreno a posle odustao od tog dogovora... naime pocetkom devedesetih Amerikanci Englezi su trazili od Slobodana Milosevica da kupe sva drzavna preduzeca... Milosevic je prihvatio u pocetku dogovor... posle se predomislio jer su mu savetnici govorili da ce onda izgubiti glasace .... i posle poslao policiju na KiM jer su Amerikanci presli... sa reci na dela... otud i Americki ambasador Voren Cimerman kod Milosevica ... ali Milosevic nije hteo da se sastane sa njim.... Jedino je Tito preveslao Amere...
  • Branka Black Rouse

    06.01.2024 15:35
    Kada se udje u pogrešan autobus, onda su sve stanice pogrešne.
    Katastrofalna Jugoslovenska politika prema nacionalnim manjinama, prema drugim i drugačijim mišljenjima, nespremnost na promene, strah vrha politike, vrha vojske i policije da će izgubiti privilegije i svoje bogatstvo bilo kakvim promenama, sve su to razlozi zašto je došlo do stravičnih ratova, razaranja i pljačke drzave i naroda i odcepljenja od maticne države, tako je nastalo 5 novih država -tako je odcepljenjem drugih država nastala sadašnja srbija koja jedina nema definisane i od UN priznate drzavne granice.
    Sav rat,stradanja, ovaj užas koji imamo danas je bio nepotreban narodu, i jedino odgovara da se jedan deo nenormalno obogati na našu štetu i na naš račun.
  • Ljudovka

    06.01.2024 15:19
    Mir Božiji svuda, svakom, svakog dana.
    Svaki dan je pravi dan da se okrenemo malo i budućnosti.
    Pamćenje nije antagonizam praštanju, ni traženju oprosta, ni priznavanju tuđe boli i gubitka.

  • Gogi

    06.01.2024 14:38
    Ko
    Ko je taj Sandulovic? Skretanje paznje sa izbora.
  • Ивица Згубидан

    06.01.2024 14:23
    Вребај те сад Вулу када стави ружу на Мирин споменик у Москви,вероватно је тамо пренео плен од пљачке грађана Србије ,па ће да отвори фабрику црвеног ајвара када шмугне

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna